Prima pagină » 20 dintre cele mai stylish cupluri de la TV

20 dintre cele mai stylish cupluri de la TV

Autor: admin
0 comentarii

Am selectat câteva cupluri celebre, cupluri de la TV, care ar merita felicitări de la experții în modă.

Charlotte și Trey din Sex and the City nu au sfârșit împreună, dar măcar arătau bine mereu

Un cuplu capricios, Charlotte și Trey păreau că aveau abilitatea de a se îmbrăca perfect în orice ocazie. În ciuda unui lanț de ciudate întâmplări (dintre care una a inclus un bebeluș de carton), cuplul nu i-a lăsat niciodată pe alții să îi vadă făcându-și probleme legate de ținutele pe care le alegeau pentru fiecare ocazie.

Danny și Mindy din The Mindy Project erau capricioși și stylish în felul lor propriu

Acest cuplu disfuncțional avea propriul său stil de a se potrivi. Mindy era o împătimită a printurilor strigătoare – la fel ca și personalitatea sa, iar Danny păstra lookul său clasic, cu culori șterse și cămăși. Totuși, la fel ca și relația lor, stilurile celor doi erau mereu perfecte împreună.

Cele mai stylish cupluri de la TV: Seth și Summer din The O.C. erau minunați în stilul californian de la începutul anilor 2000

O adorabilă alăturare a unui tocilar și a unei fete populare, acest cuplu portretizează perfect ideea de Calicool. Cei doi au ajuns împreună, după ce au fost vecini o perioadă îndelungată.

Unchiul Jesse și mătușa Becky din Full House aveau stiluri foarte diferite, dar arătau bine împreună

Un cuplu adorabil care a demonstrat lumii că susținerea pe care i oferi jumătății tale este indispensabilă. Jesse era rockerul pe care îl vezi adesea îmbrăcat în piele. Becky era mama aranjată, cu păr minunat și cu o garderobă care îmbină hainele funky stridente cu ținutele office.

Jane și Rafael din Jane the Virgin au un stil cuceritor pe care îl întâlnești și în viața de zi cu zi

Jane și Rafael sunt mereu îmbrăcați în moduri în care ne putem imagina și pe noi – dacă ne-am strădui puțin. Rafael este regele costumelor și ale puloverelor, iar Jane ne încântă cu un outfit colorat sau cu o rochie casual. Cei doi reușesc să aibă un stil pe care îl poți întâlni în viața de zi cu zi, în ciuda evenimentelor turbulente prin care trec personajele lor.

Kurt și Blaine din Glee aveau simț estetic

Este ușor să remarci această pereche, nu doar datorită armoniei, ci și datorită garderobei impecabile cu care ne-au uimit. De la uniformele Warbler, la ținutele purtate de Kurt, cuplul acesta nu s-a dat niciodată în lături din a face un statement în materie de modă.

Cele mai stylish cupluri de la TV: Beth și Randall sunt mereu potriviți în This Is US

Acest cuplu arată bine și fericit chiar si atunci când se luptă cu probleme precum noii membri ai familiei sau rude enervante. Ținutele lor sunt minunate indiferent dacă sunt la muncă sau petrec timp acasă. Poate acest cuplu (sau stilul lor) să fie mai bun de atât?

Blair și Chuck din Gossip Girl ne-au arătat că nimic nu arată mai bine decât hainele designerilor cunoscuți chiar și în cazul unor cupluri de la TV

Queen B și Prințul de pe Upper East Side nu au fost mereu o pereche ruptă din rai, dar relația lor tumultoasă ne-a oferit mereu nenumărate drame – alături de unele dintre cele mai bune stiluri de pe micile ecrane. Cu înclinația lui Blair pentru haine elegante și dorința lui Chuck de a uimi prin ținutele sale, cei doi au fost mereu un cuplu pe care vrei să îl urmărești.

În Scandal, problemele lui Fitz și ale Oliviei nu au avut niciodată legătură cu moda

În timp ce relația lor a fost mereu un rollercoaster plin de secrete, scandaluri și sentimente profunde – aceștia s-au îmbrăcat mereu cu stil, chiar dacă în interiorul lor nu se simțeau prea bine.

Sex and the City ne-a învățat că te poți îmbrăca bine atunci când ești o jurnalistă sau un magnat al finațelor

Carrie reprezintă locuitoarea Manhattan-ului cu o garderobă pentru care multe dintre noi ar muri și, deși ea și Mr. Big au avut problemele lor în relație, cei doi au știut mereu cum să arate bine împreună.

Will și Vince din Will and Grace au avut amândoi stilul lor unic

Cele mai citite articole

Cei doi au reușit să arate mereu impresionant unul lângă celălalt, când Vince a fost concediat și a început să lucreze la Harry Winston Jewlers. Will, un iubitor al hainelor perfecte (cu o dragoste specială pentru fierul de călcat) a arătat mereu că iubește cămășile și hainele lungi pe timp de iarnă. Vince, care nu a folosit niciodată o pereche de mănuși care să nu îi placă, avea același stil curat, cu culori șterse și bluze V-neck.

Cookie și Lucious din Empire se numără printre acele cupluri de la tv care atrag priviri

Cuplul și imprimeurile ciudate lasă o urmă de glam în Empire. Afinitatea lor pentru dramă se manifestă atât în relația lor, cât și în garderobă. Imprimeuri care îți iau ochii, bijuterii și linii drepte, acest cuplu puternic este, în mod clar, unul care iese în evidență.

Hainele Virginiei și ale lui Bill din Masters of Sex sunt o parte importantă a poveștii

Virginia și Bill pot fi pionierii unei societăți a viitorului, care înțelege sexul. Serialul Showtime aruncă o lumină asupra stilurilor anilor 50-70 demonstrând aspecte ale revoluției sexuale manifestate prin îmbrăcăminte.

Don și Betty nu erau prea fericiți în Mad Men, dar arătau mereu impecabil

Un alt cuplu tumulos care părea destinat să se ruineze ne-a oferit unele dintre cele mai bune stiluri de la TV. Cuplul a rezistat doar până la al treilea sezon al seriei. Din fericire, aceștia au oferit privitorilor o serie de momente epice – cina de Valentines Day, vacanța lor în străinătate sau rutina celor doi. Împreună, cei doi făceau un cuplu uimitor, Don și Betty ar fi putut în mod clar să joace în propria lor reclamă.

Schmidt, cel foarte pasionat de hainele sale, și modelul Cece, au fost combinația perfectă în New Girl

Cei doi îndrăgostiți nu pot sta departe unul de celălalt, deși rațiunea le spune altceva. Cece, un model cu un stil natural miunat pare să se potrivească perfect cu Schmidt și pasiunea sa pentru haine. Cine poate să uite cum au arătat în ziua nunții?

Cele mai stylish cupluri de la TV: Mitch și Cam sunt mereu asortați în Modern Family

Acest cuplu comic reușește mereu să arate fresh, în ciuda neînțelerilor care pot apărea între ei. Chiar și cu o fiică mică, Lily, cuplul reușește să se mențină spre plăcerea fanilor lor care sunt pasionați de modă.

Crosby și Jasmine din Parenthood erau drăguți și simpli

Majoritatea cuplurilor din Parenthood au fost minunate, dar este ceva la Crosby și Jasmine ce îi face să fie unii dintre cei mai drăguți – și cei cu cel mai bun stil. Stilul lui Jasmine este boem și trendy, în timp ce Crosby se îmbracă casual și jucăuș. Împreună, cei doi par cei mai drăguți și mai normali din oraș.

Ținutele purtate de Hanna și Caleb nu au fost niciodată potrivite în Pretty Little Liars, dar cumva au funcționat – exact ca și relația lor

Cunoscut drept Haleb, acest duo este celebru pentru chimia lor ce nu poate fi negată. Cei doi au un simț al stilului ce nu poate fi coordonat, dar totuși, cumva, reușesc să se potrivească. Stilul cool al Hannei balansează cumva stilul grungy al lui Caleb. Cei doi reușesc să se completeze unul pe celălalt din punct de vedere vizual, chiar dacă au probleme la nivel social.

Cristina și Owen ne-au surprins mereu în Greys Anatomy atunci când au renunțat la hainele de serviciu

Deși îi vedem pe cei doi în halate albastre în 98% din timp, atunci când poartă hainele lor, în afara spitalului, ne surprind de fiecare dată. Cristina a optat mereu pentru rochii elegante la evenimente precum nunțile sau galele, în timp ce Owen a păstrat un stil clasic, cu costum și cravată.

Brad și Jane din Happy Endings au fost mereu printre cel mai bine îmbrăcate cupluri de la TV

Happy Endings a fost anulat după cinci sezoane și a devenit un serial foarte regretat în ultimii ani. Chiar dacă nu mai putem vedea ce face grupul nostru preferat de prieteni, avem destule amintiri cu Brad și Jane și cu stilul lor. Cei doi au funcționat mereu după sintagma Dress to impress – cu Brad într-un costum perfect, cu cravate colorate și cu Jane în rochii strâmte, strălucitoare.

Citește și:
10 actori celebri care își detestă cele mai faimoase roluri

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/20-dintre-cele-mai-stylish-cupluri-de-la-tv-652114/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si