Prima pagină » 3 lucruri pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia pe care o iubește

3 lucruri pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia pe care o iubește

Autor: admin
0 comentarii

3 lucruri pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia pe care o iubește

Nu-ți oferim niște fraze standard (depinde de tine cum vei împacheta mesajul), dar îți sugerăm trei idei care vor topi inima iubitului tău, pentru că îl vor face să se simtă respectat, înțeles și apreciat, și pe care orice bărbat își dorește să le audă de la femeia pe care o iubește.

Cu siguranță și tu ai avut parte de momente în care cineva ți-a oferit validare, atunci când îți lipsea siguranța de sine, sau te-a făcut să te simți respectată, când te simțeai vulnerabilă, și ți-a spus că are încredere în tine. Așa că, atunci când iubitul tău va fi cu moralul la pământ, spune-i că ai încredere în el și uită-i greșelile care, poate, te-au iritat de-a lungul timpului. Răbdarea și sprijinul tău vor însemna enorm pentru el, îi vor oferi motivație să meargă mai departe și îl vor face să se simtă mândru de realizările sale.

Așadar, iată 3 lucruri pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia pe care o iubește:

1. „Cu siguranță te vei descurca!’

Cei mai mulți bărbați vor să aibă spațiu și să fie lăsați să-și găsească singuri calea. Cea mai bună dovadă este că bărbații nu cer, de obicei ajutorul, pentru a ajunge la o destinație, chiar dacă asta înseamnă să piardă niște timp încercând să se descurce singuri. Bărbaților le place să se știe respectați și în cea mai bună lumină: capabili și având situația sub control. (Evident că și pentru noi respectul este important, dar nu ni-l dorim neapărat verbalizat).

Cele mai citite articole

Așa că atunci când îl vezi în impas, spune-i direct: „Știu că poți face asta!’. Încrederea ta îl va face să se simtă validat.

2. „Știu că ai avut cele mai bune intenții atunci când ai făcut asta’

De obicei, atunci când ești frustrată din cauza iubitului tău, ești, de fapt, convinsă fie că nu-i pasă de tine, fie că încearcă să te rănească. Când ești supărată, pierzi controlul emoțiilor și situația poate lua o turnură nedorită. Dar lucrurile stau cam așa: un tip care te iubește nu va încerca să te saboteze. Cei mai mulți oameni vor să fie buni cu ceilalți, pentru că asta îi face și pe ei să se simtă (mai) bine și (mai) încrezători în forțele proprii. Așa că e mai constructiv să te concentrezi pe posibilele intenții bune pe care partenerul tău le-a avut, iar asta se traduce prin încredere. Știm cu toții că încrederea este sinonimă cu dragostea. Cu alte cuvinte, dacă partenerul tău o dă în bară, poate ar trebui să-l crezi pe cuvânt atunci când îți spune că a avut cele mai bune intenții, dar cumva a ieșit prost. Așa că ai putea să-i spui ceva de genul: „Știu că ești sensibil și că-ți pasă de mine. Doar că acum mă simt rănită. Poate am interpretat greșit ceva. Mă poți ajuta să înțeleg ce s-a întâmplat, ce ai vrut să faci, de fapt?’. Așadar, nu te lăsa copleșită de sentimente negative, ci încearcă să înțelegi care au fost intențiile lui cu adevărat.

3. „Îți mulțumesc că ai făcut asta! Știu că-ți pasă!’

Deși pare cumva o idee învechită, bărbaților le place (încă) să ofere (bunuri, experiențe). Cu alte cuvinte, dacă partenerul tău te invită la o întâlnire, el își asumă și responsabilitatea emoțională pentru întrega experiență. Așadar, dacă îți place atmosfera locului în care te-a dus, se va simți bine, știind că inițiativa a fost lui. Dacă te invită la un concert și-ți place muzica, se va simți de parcă el ar fi fost pe scenă. Atunci când îi arăți aprecierea pentru ceea ce îți oferă, practic îi faci un compliment, iar el se va simți inspirat și motivat să facă mai multe pentru tine. Chiar dacă ești într-o perioadă stresantă, sau ai adunat frustrări în ultimul timp ori ești mai cinică din fire, propune-ți să schimbi lucrurile și încearcă să-ți arăți aprecierea față de ceea ce face pentru tine. Energia pozitivă pe care o emani va fi, evident, benefică relației voastre.

Citește și:
7 semne ca esti pregatita sa te muti cu iubitul tau

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/3-lucruri-pe-care-orice-barbat-vrea-sa-le-auda-de-la-femeia-pe-care-o-iubeste-646833/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si