Prima pagină » 5 beneficii mai puțin cunoscute ale relațiilor la distanță

5 beneficii mai puțin cunoscute ale relațiilor la distanță

Autor: admin
0 comentarii

5 beneficii mai puțin cunoscute ale relațiilor la distanță

Multe cupluri implicate în relații la distanță renunță la partener din cauza singurătății, și nu a lipsei sentimentelor. Cu toate acestea, câteva studii recente arată că tinerii necăsătoriți care trăiesc la o distanță semnificativă unul de celălalt, nu au o calitate mai scăzută a relației, în comparație cu cei care locuiesc în același oraș. Mai mult decât atât, distanța aduce câteva beneficii considerabile cuplurilor, din mai multe puncte de vedere, iar acestea sunt:

Partenerii comunică mult mai bine

Un studiu al Universității Cornell arată că persoanele implicate în relații la distanță și-au contactat partenerul de trei-patru ori pe zi. Din acest contact frecvent au rezultat formarea unor legături mai puternice între partenerii care se află în orașe sau țări diferite, în comparație cu cei care împart aceeași locație.

Au interacțiuni mult mai semnificative

Același studiu spune că interacțiunile dintre partenerii care au o relație la distanță sunt mult mai predispuse să dezvolte sentimente mai puternice decât cuplurile care se văd zilnic și dezvăluie din ce în ce mai multe lucruri despre ei înșiși. Tehnologia joacă un rol important în această interacțiune, mai ales datorită aplicațiilor care permit apelurile video.

Distanța alimentează dorința sexuală

Distanța dintre un cuplu alimentează, de asemenea, și dorința sexuală. Chiar dacă nu ești într-o relație la distanță, creând un spațiu între voi poate aduce o scânteie relației, evitând astfel ca rutina să devină plictisitoare. Deși partea mai puțin bună este că vă duceți dorul unul altuia, pasiunea dintre voi crește, un lucru dorit de majoritatea cuplurilor, până la urmă.

Își apreciază mai mult partenerul

Cele mai citite articole

Atunci când ești implicată într-o relație cu o persoană care locuiește la o distanță semnificativă de tine, prețuiești mai mult momentele când sunteți împreună. Ceea ce înseamnă că, lăsând la o parte îndatoririle zilnice, vă concentrați atenția pe ceea ce se întâmplă în prezent. Mai mult decât atât, când sunteți la distanță, vă aduceți aminte mai des cât de mult însemnați unul pentru celălalt.

Sunt dedicați unul față de celălalt

Chiar dacă 30% dintre cuplurile care au o relație la distanță se văd doar de cel mult trei ori într-o lună, se simt mult mai dedicați angajamentului. Atunci când vă confruntați cu nopți în care nu sunteți împreună și evenimente la care nu puteți fi amândoi prezenți, sunteți motivați să faceți relația să funcționeze pentru ca toate acele momente grele să fi meritat efortul.

Citește și:
Dacă partenerul tău face aceste 10 lucruri, îti dovedește cât de mult te respectă

Foto: Instagram (@inthefrow)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-beneficii-mai-putin-cunoscute-ale-relatiilor-la-distanta-621034/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si