Prima pagină » 5 moduri în care poți salva o căsnicie nefericită pentru a nu se ajunge la divorț

5 moduri în care poți salva o căsnicie nefericită pentru a nu se ajunge la divorț

Autor: admin
0 comentarii

5 moduri în care poți salva o căsnicie nefericită pentru a nu se ajunge la divorț

Multe persoane acceptă o căsnicie plictisitoare și nefericită, deoarece consideră că este ceva normal. Iar cei ce nu gândesc așa, iau în considerare divorțul. Ei cred că nu vor mai simți niciodată euforia și atracția de care aveau parte la începutul relației. Totuși, o căsnicie poate funcționa și după mult timp dacă îi oferim interes.

Să salvezi o căsnicie înainte să se ajungă la divorț nu este atât de greu pe cât ai crede. Plictiseala poate să dispară, în special dacă încercați să ieșiți din rutina maritală. Iată cinci moduri în care poți face acest lucru:

1. Plănuiți o aventură

Planificați o aventură pe care să o vedeți ca o modalitate de a vă reconecta. Nu contează durata acesteia sau locul pe care îl veți alege.
Ați putea doar să mergeți pur și simplu la o cină în oraș sau să organizați o vacanță într-un loc exotic. Indiferent de alegere, trebuie să vă simțiți încântați că faceți ceva împreună.

2. Învățați ceva nou împreună

Unele cupluri se bucură să exploreze grădinăritul, dansul, robotică, schiatul sau pur și simplu să privească păsările. Dacă niciuna dintre aceste activități nu te inspiră, încearcă să te gândești la ceva ce ar fi distractiv să învățați împreună.

3. Gândiți-vă la visuri vechi pe care nu le-ați dus până la capăt

Vorbind despre visurile vechi pe care vi le-ați împărtășit, dar pe care le-ați abandonat, este un alt mod de a aduce ceva nou în căsnicia voastră. Chiar dacă nu-ți poți îndeplini acele visurile imediat, puteți începe să lucrați pentru a le face să devină realitate. Prin acest mod, sigur veți ajunge să faceți lucruri interesante împreună.

4. Conectați-vă unul cu celălalt

Cele mai citite articole

Căsnicia ta a devenit, probabil, plictisitoare și nefericită deoarece ați încetat să vă mai conectați unul cu celălat cum se întâmpla la începutul relației. Pe atunci erați obișnuți să vă povestiți tot ce se întâmpla în viața voastră.

5. Fiți deschiși la vulnerabilitate

Alegerea de a fi din nou vulnerabilă și să împărtășești gândurile pe care ai încetat să i le spui soțului tău este un mod de a-ți salva căsnicia.
Dacă nu te simți încântată de toate propunerile noastre, este ok. Scopul nu este de a avea un plan strict prin care să-ți salvezi relația, ci să începi să te gândești la modalități pentru a nu te mai simți plictisită și nefericită.

Până la urmă, în orice relație intervine monotonia. Așa că dacă încercați să ieșiti din rutină, chiar și foarte puțin, poate fi un lucru bun pentru voi.

Citește și:
4 zodii care au cele mai mari șanse să divorțeze

Text: Diana Babanica
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-moduri-care-poti-salva-o-casnicie-nefericita-pentru-nu-se-ajunge-la-divort-606999/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si