Prima pagină » 5 motive pentru care EL se va întoarce la tine, după ce ți-a frânt inima

5 motive pentru care EL se va întoarce la tine, după ce ți-a frânt inima

Autor: admin
0 comentarii

5 motive pentru care EL se va întoarce la tine, după ce ți-a frânt inima

Fie că nu mai păstrați deloc legătura, tot mai ai acea doză, fie și ea mică, de speranță, că se va întoarce. În mod cert, dacă o va face, să fii sigură că acest lucru se va întâmpla atunci când nu te aștepți, iar tu probabil ai început să treci peste despărțire.

Și cum despărțirea pare să nu fi fost de ajuns, acest gen de bărbat va încerca să te impresioneze așa cum nu a făcut-o niciodată, doar pentru.. a te dezamăgi din nou. Sunt multe motive pentru care bărbații acționează în acest mod, iar dacă ajungi să-i înțelegi (ceea ce poate fi destul de greu), ei bine, te va ajuta să-ți dai seama dacă atunci când se întoarce la tine, te iubește cu adevărat și ai motive pentru care să vă împăcați.

Iată care sunt 5 motive pe care ar trebui să le ai în vedere înainte să te întorci la fostul iubit:

1. Nu e sigur că a făcut decizia corectă

Probabil că nu știm ce înseamnă să ai cu adevărat o relație sănătoasă. Ne gândim că e mai bine să urmăm exemplul proprilor părinți, iar la rândul nostru să facem aceleași lucruri pe care le-au făcut și ei. Dacă el fuge de fiecare dată când aveți o ceartă, poate fi din cauză că încearcă să preia ceea ce au făcut părinții lui în relația lor.

E posibil să fi crescut și cu anumite idei, ușor îndepărtate de realitate, legate de o relație, iar din acest motiv relația voastră nu funcționează. Pentru ei, cel mai ușor este să iasă din acea relație. Dar atunci când lucrurile încep să se liniștească și îi e dor de tine, ei bine, se va întreba dacă a luat, într-adevăr, decizia corectă. Devine confuz, iar astfel va vrea să revină în viața ta.

2. Nu mai e interesat de altcineva

Sentimentul de libertate este minunat, mai ales dacă ești o persoană care se simte bine cu propria persoană. Însă, dacă ești o persoană căreia să-i fie frică de ideea de singurătate, ei bine, acest lucru poate fi ușor dificil, mai ales dacă te-ai obișnuit să fii într-o relație.

Atunci când un bărbat este liber, va avea tendința de a se întâlni cu alte femei, lucru care este total în regulă, dar va avea mereu impresia că niciuna nu se compară cu tine. Iar atunci, va vrea să reia legătura cu tine deoarece realizează ce a pierdut.

3. Îți testează limitele

Cele mai citite articole

Dacă fostul iubit tot încearcă să îți trimită mesaje și implicit, să revină în viața ta, este posibil ca el să îți testeze limitele pentru a vedea ce tip de comportament tolerezi. Poate că nu este cel mai potrivit mod de a afla asta, însă este unul dintre motivele pentru care va încerca să se întoarcă la tine.

Până la urmă, dacă îl accepți din nou în viața ta, chiar și după ce ți-a frânt inima și doar tu știi cât ai suferit după el, este posibil ca el să accepte că tu ești dispusă la astfel de compromisuri, și implicit să facă asta din nou.

4. Se simte vinovat

Unii bărbați nu vor să te rănească, chiar dacă v-ați despărțit. Însă, odată cu asta, vine și sentimentul de vinovăție și va încerca, pentru început să îți fie prieten (deși, știm și noi unde duce asta!), iar ulterior chiar și să începeți să ieșiți.

Poate va face asta, pentru început, doar să se asigure că tu ești în regulă. Nu realizează că e posibil să fie un mod greșit de a acționa deoarece îți va da impresia că vrea să se întoarcă la tine.

5. Regretă că s-a despărțit de tine

În mod cert, toată lumea face greșeli și, până la urmă, rolul lor este să învățăm din ele. Dacă un fost iubit vrea să se întoarcă la tine, înseamnă că regretă decizia pe care a luat-o. De fapt, conform unui studiu, 43% dintre bărbați regretă despărțirea de partenera lor. Poate că nu este un procentaj foarte mare, dar tot este încurajator!

Se poate ca el să nu fi fost foarte calculat atunci când a luat această hotărâre și să fie luată dintr-un impuls. Important este să știi cum să faci față unei asemenea situații și să faci mereu ceea ce consideri că te face fericită, indiferent de consecințe.

Citește și:
3 moduri simple și romantice prin care poți spune „te iubesc’ fără cuvinte

Text: Iulia Braslasu
Foto: Instagram.com/doyoutravel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-motive-pentru-care-el-se-va-intoarce-la-tine-dupa-ce-ti-frant-inima-623999/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si