Prima pagină » Ce face Delia la referendum?

Ce face Delia la referendum?

Autor: admin
0 comentarii

După cum probabil ai aflat deja, pe 6 și 7 octombrie, adică sâmbătă și duminică, la noi în țară se desfășoară referendumul pentru redefinirea căsătoriei. ELLE a decis deja că îl boicotează, dar iată că aflăm că și vedetele de la noi – sau măcar unele dintre ele – au decis să spună tare și răspicat că și ele fac același lucru. Printre acestea se numără și Delia. Da, nu o vei vedea pe Delia la referendum în weekendul ăsta, iar asta știm chiar de pe contul ei de Instagram.

Recent, Delia a postat pe Instastory-urile personale o serie de mesaje (mai mult sau mai puțin subtile) prin care exprimă faptul că nu va fi prezentă la sfârșitul acestei săptămâni la vot.

delia la referendum

Delia la referendum? Nicio șansă!

Delia nu s-a oprit însă la o poză, unul dintre videoclipurile postate de către artistă tot la Story-uri înfățișând-o pe ea cântând BOICOT în mașină. Dacă te uiți atent și la ultimele ei postări, îți dai seama clar că Delia la referendum nu pune piciorul. „Iubirea nu se votează” este mesajul transmis de una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi!

Cea care ne-a amuzat copios, însă, este cea mai recentă dintre ele, în care Delia spune că: „Susțin orice fel de căsătorie, atâta timp cât au nevoie de lăutari la nuntă!… „

Cele mai citite articole

View this post on Instagram

😅

A post shared by Delia (@delia) on

Având în vedere că influencer-ii de la noi din țară se feresc de controverse și de statement-uri socio-politice din diferite motive, iată că ne bucurăm să aflăm că există totuși persoane publice ca Andreea Bălan, Alexandra Stan, Alexandra Ungureanu, Vladimir Drăghia, Emil Rengle sau colegul nostru, Maurice Munteanu, care luptă vocal împotriva acestui demers inutil și costisitor. Delia s-a alăturat și ea șirului de vedete autohtone care iau o poziție și se folosesc de popularitate și faimă pentru a transmite și un mesaj mai serios: Dragostea nu se votează! Așa că nu mai e nimic altceva de făcut, decât să boicotezi referendumul!

Citește și:
Delia – Du-te-mă: femeile vor sex și nu e nimic în neregulă cu asta

Foto: Dan Beleiu pentru ELLE

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/ce-face-delia-la-referendum-624572/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si