Prima pagină » 6 lucruri pe care o femeie puternică nu le va tolera niciodată într-o relație

6 lucruri pe care o femeie puternică nu le va tolera niciodată într-o relație

Autor: admin
0 comentarii

6 lucruri pe care o femeie puternică nu le va tolera niciodată într-o relație

Femeile care au ajuns să se cunoască foarte bine știu ce fel de persoane își doresc alături, fie că vorbim de relații interpersonale sau romantice. De obicei, aceste femei vor să se simtă libere, așa că vor urmări ca relațiile pe care și le formează să le îndeplinească cele mai importante nevoi. Deși poate părea o provocare pentru partener, acesta trebuie să se conformeze situației și gândului că persoana pe care a ales-o să-i fie aproape va căuta să fie acceptată exact așa cum este. Iată care sunt cele șase lucruri pe care o astfel de femeie nu le va tolera niciodată într-o relație:

Încercarea de a fi controlată

Preluarea controlului poate fi sexy în dormitor, dacă sunteți amândoi dispuși să vă aventurați într-un preludiu intens. Însă, dacă se întâmplă să cazi într-o extremă dominantă, în care începi să dezvolți un comportament superior, îți poți lua gândul de la femeia visurilor tale, deoarece nu va permite sub nicio formă să fie tratată fără respect. Știe să preia situațiile în propriile mâini, pentru că face acest lucru dintotdeauna. De aceea, ar trebui să fii conștient de la început că nu se va lăsa controlată nici măcar de omul pe care îl iubește cel mai mult.

Inegalitatea

Dacă ești o persoană care crede în dominanța bărbatului asupra femeii, nu ai nicio șansă cu ea. Chiar dacă vei încerca să-ți ascunzi o perioadă credințele, ești conștient că, la un moment dat, tot comportamentul tău te va da de gol. O relație este bazată pe egalitate, respect și încredere. Așa că, dacă nu îndeplinești aceste calități, șansele să ai alături o astfel de femeie sunt aproape inexistente.

Nerespectarea limitelor

Nu înseamnă nu. Atunci când o femeie îți spune clar care îi sunt limitele, înseamnă că sub nicio formă nu își dorește ca tu să le depășești. Pentru aceste femei, spațiul personal este foarte important, așa că nu încerca (chiar și cu cele mai bune intenții) să îl invadezi. Dacă nu poți să accepți aceste bariere, înseamnă că trebuie să pornești în căutarea unei alte partenere.

Evitarea exprimării sentimentelor

Cele mai citite articole

În mod evident, trebuie să fii disponibil emoțional pentru a avea o relație cu această femeie, care, prin existența ei, este condusă de sentimente. Crede în dragoste și o caută în fiecare segment al vieții sale. De aceea, atunci când se gândește la o relație de lungă durată, nu va accepta nimic mai puțin decât ceea ce merită. 

Lipsa sprijinului

Nici nu te gândi că o femeie puternică îți va rămâne alături dacă nu o sprijini în îndeplinirea celor mai înalte aspirații. Știi deja că nu are nevoie de ajutorul nimănui, însă vrea să fie sigură că poate conta pe sfaturile tale și pe sprijinul moral în orice situație. Ceea ce o face de neoprit este tocmai sentimentul că are lângă ea o persoană ce o susține indiferent de cât de nebunești pot părea lucrurile pe care vrea să le realizeze.

Dezinteresul în privința lucrurilor despre care vorbește

Comunicarea este una dintre cele mai importante părți ale unei relații sănătoase. Dacă nu asculți ce are de spus, este evident că nu îți pasă suficient de mult de ea. O femeie puternică nu va alege un bărbat care o contactează doar atunci când are nevoie de atingerea ei. Are nevoie ca relația dintre ea și partenerul ei să fie bazată pe egalitate.

Citește și:
Cum să îți salvezi relația atunci când tu ești cea care a fost infidelă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-lucruri-pe-care-o-femeie-puternica-nu-le-va-tolera-niciodata-intr-o-relatie-660101/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si