Prima pagină » 7 lucruri imprevizibile care se întâmplă atunci când ești într-o relație serioasă

7 lucruri imprevizibile care se întâmplă atunci când ești într-o relație serioasă

Autor: admin
0 comentarii

7 lucruri imprevizibile care se întâmplă atunci când ești într-o relație serioasă

O relație serioasă este definită de experți drept o legătură sigură și strânsă între două persoane, iar acea conexiune este previzibilă, consistentă și accesibilă amândurora. Este o legătură care confirmă siguranța că vă veți fi alături în orice situație. Experții spun că trebuie să observi aceste 7 lucruri pentru a-ți confirma sau infirma faptul că sunteți într-o relație serioasă:

Vulnerabilitate emoțională

Când faci parte dintr-o relație de care ești foarte sigură, te simți în siguranță să îți asumi câteva riscuri majore. Este în natura umană să fim precauți și să ne fie teamă să nu fim răniți. Gândul că îți vei deschide inima și îți vei împărtăși sentimente vulnerabile cu cineva alături de care nu te simți în siguranță, poate fi înspăimântător. Dar atunci când ești lângă persoana potrivită, toată acea frică se va evapora, îți vei arăta vulnerabilitățile fără să-ți fie teamă că vei rănită.

Te poți plictisi

Când o relație are stabilitate, anumite persoane ar putea să se găsească în postura de a le fi dor de puțin imprevizibil. Multe persoane care sunt implicate în relații de lungă durată, sigure și iubitoare, se pot simți plictisite, ducând dorul acelor începuturi în care totul este nou și nu știți ce urmează să se întâmple. O relație sănătoasă nu este construită pe entuziasm constant, ceea ce poate fi obositor și instabil. Atunci când ai o relație serioasă, poți fi confortabilă cu faptul că ai alături o persoană care va fi lângă tine la bine, la rău, dar și în toate acele momente dintre ele.

Nu îți este teamă să discutați față în față

În această fază a relației vă acceptați unul pe celălalt pentru ceea ce sunteți, greșeli, imperfecțiuni și așa mai departe. Înseamnă, de asemenea, că ați ajuns într-un punct în care puteți să vă spuneți exact ceea ce gândiți. Nimic nu este prea deranjant, atunci când sunteți sinceri în relație, exprimându-vă gândurile și sentimentele.

Vei investi mai multă energie în relațiile cu familia și prietenii

La începutul relației, este ușor să-l faci pe partener centrul universului tău. Însă în momentul în care simți că relația voastră a ajuns într-un loc sigur, vei căuta să stabilești un echilibru în viața ta. Te vei preocupa mai mult de familie, îți vei face planuri alături de prieteni și vei participa la activități care te interesează.

Îți vei acorda mai multă atenție

Cele mai citite articole

Când vei observa că acea siguranță este reciprocă, vei putea să investești mai multă energie în propria ta persoană. De exemplu, nu trebuie să te îngrijorezi că certurile voastre vor duce la despărțire, pentru că ați învățat să nu vă spuneți cuvinte pe care s-ar putea să le regretați apoi. Dacă partenerul vostru are nevoie de puțin timp singur, nu vă veți simți îngrijorate că vă îndepărtează. În acest punct, ne putem reconecta cu noi înșine.

Te vei simți mult mai liberă în relație

Când ești într-o relație sigură simți că ai mai multă libertate și independență în relație. Anumite persoane ar putea fi surprinse să audă acest lucru, deoarece cred că partenerii fac totul împreună. Însă dacă ești cu adevărat sigură de ceea ce aveți, îți vei dori ca partenerul să fie fericit chiar dacă asta înseamnă să petreceți unele momente departe unul de celălalt.

Poți face diferența între „eu” și „noi”

Vei găsi echilibrul perfect între a face lucrurile pentru tine și a face lucrurile pentru relație. Când sunteți mai siguri unul pe celălalt, nu trebuie să faceți toate lucrurile împreună. Sunteți doi oameni independenți care vă bucurați de timpul petrecut împreună și vă respectați activitățile la care vreți să participați individual.

Citește și:
Ce poți afla despre partenerul tău, chiar din mesajele pe care ți le trimite

Foto: Instagram (@negin_mirsalehi)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-lucruri-imprevizibile-care-se-intampla-atunci-cand-esti-intr-o-relatie-serioasa-632409/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si