Prima pagină » 7 lucruri pe care le face un partener loial atunci când treceți printr-o perioadă dificilă

7 lucruri pe care le face un partener loial atunci când treceți printr-o perioadă dificilă

Autor: admin
0 comentarii

7 lucruri pe care le face un partener loial atunci când treceți printr-o perioadă dificilă

Din păcate, nu toate cuplurile trec cu succes penste probleme. Dacă relația voastră va supraviețui unei etape grele, experții spun că loialitatea este esențială.

Cum îți poți da seama dacă partenerul tău este genul de partener loial? Iată câteva lucruri pe care doar uhn partener loial le va face în timpul unei perioade grele într-o relație, conform experților.

1. Te va încuraja să fii onestă în legătură cu sentimentele tale

Pasele proaste te vă vor face să mergeți ca pe sticlă atunci când sunteți unul lângă altul. Oamenii au tendința să se prefacă în legătură cu anumite lucruri doar pentru a preveni o altă ceartă. În general, un partener loial va încerca să spună doar adevărul, chiar dacă acesta nu este confortabil.

2. Lasă la o parte opiniile și sentimentele tale pentru a te asculta

Atunci când ești într-o ceartă cu partenerul tău, este ușor să uitați că sunteți în aceeași echipă. Dacă nu ești atentă, vei ajunge să spui lucruri pe care nu le crezi neapărat. Un partener loial va știi când este momentul să vorbească și când trebuie să te asculte. El ar trebui să lase la o parte propriile probleme și sentimente și să te asculte. Nu va deveni defensiv, nu te va intrerupe și nu îți va spune că nu ai dreptate.

3. Vor lucra împreună cu tine, pentru a trece peste perioada mai grea ca o echipă

Când o persoană nu este loială se va transforma într-o persoană diferită atunci când vor exista momente dificile. Ar putea deveni egoist, făcând lucruri care sunt benefice doar pentru el. În schimb, un partener loial va aborda o perioadă grea din perspectiva unui coechipier, lucrând împreună cu tine pentru a rezolva problemele din relația voastră.

4. Se va comporta mereu frumos cu tine

Atunci când partenerul tău este loial, se va comporta frumos cu tine și nu va dori să se răzbune. Își va aminti de ce s-a îndrăgostit inițial de tine și va încerca să îndrepte conversațiile voastre în direcția împăcării. Dacă tu și partenerul veți avea această abordare veți trece peste situația dificilă.

5. Va vedea imaginea în ansamblu

Cele mai citite articole

Atunci când sunteți în mijlocul unei certe poate să fie dificil să vedeți imaginea în ansamblu și să acționezi ca atare. Un partener matur știe că o pasă proastă nu înseamnă neapărat că trebuie să vă despărțiți.

6. Dacă au nevoie de mai mult spațiu, îți vor expune acest lucru într-un mod politicos

Oricine ar nevoie de spațiu din când în când, în special atunci când ai probleme în relație. Dacă partenerul tău este loial relației, te va anunța atunci când are nevoie de spațiu într-un mod care nu te va face să te îngrijorezi. În loc să dispară fără să te anunțe, ar trebui să îți spună că are nevoie de spațiu și să reia legătura cu tine într-un mod în care te vei putea simți validată și vei simți că ai un ajutor.

7. Îți va aminti că este alături de tine

Atunci când cineva trece printr-o perioadă dificilă, este ușor să fie părăsită de o persoană care nu ține suficient de mult la ea. Atunci când o persoană îți spune că este alături de tine, indiferent de situație, acesta este un semn că va încerca să rezolve orice problemă va apărea în relația voastră. În timpul unei perioade dificile, un partener loial te va face să te simți iubită.

Loialitatea nu este un lucru care ne este dat de-a gata. Este un lucru pe care îl câștigăm. Vestea bună este că poți construi loialitatea din relația ta, dacă simți că aceasta lipsește. Cel mai bun mod prin care poți face acest lucru este să îți faci partenerul să se simtă suficient de sigur, astfel încât să poată fi onest și vulnerabil în fața ta.

Este dificil să treci peste o perioadă dificilă dintr-o relație atunci când partenerul nu este sincer și nu discută despre problemele voastre. Dacă tu și partenerul tău vă străduiți să vă creați încrederea și loialitatea în relație, veți reuși să treceți peste momentele dificile care vor apărea.

Citește și:
6 moduri in care nu ii esti loiala partenerului tau

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram (@mikutas)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-lucruri-pe-care-le-face-un-partener-loial-atunci-cand-treceti-printr-o-perioada-dificila-631588/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!