Prima pagină » (P) Faimosul club Jimmy’z din Monte Carlo se mută la București pentru o noapte. La petrecere este posibil să participe și Philipp Plein

(P) Faimosul club Jimmy’z din Monte Carlo se mută la București pentru o noapte. La petrecere este posibil să participe și Philipp Plein

Autor: admin
0 comentarii

(P) Faimosul club Jimmy’z din Monte Carlo se mută la București pentru o noapte. La petrecere este posibil să participe și Philipp Plein

NUBA si Jimmyz sunt etaloane ale vieții luxoase de noapte, având mulți clienți comuni, constanți, și de aceea au decis să organizeze împreună o petrecere aici, la București.

Printre cei mai fideli clienți ai clubului Jimmyz din Monte Carlo se numără și faimosul designer și promoter al unui life-style ultra-exclusivist, Philipp Plein. Acesta și-a anunțat intenția de a veni în București pentru această petrecere, cea mai importantă masă a locației fiind deja rezervată pentru el și posibil prietenul său, celebrul artist grafic, Alec Monopoly.

Șampania și vinurile scumpe vor întregi peisajul unei nopți la Monaco, oferind participanților aceeași experiență extravagantă chiar în inima Bucureștiului.

Cele mai citite articole

Clubul Jimmyz este un simbol al vieții de noapte luxoase din Europa, acesta fiind cel mai prestigios și sonor nume de pe șcena de entertainment din Sudul Frantei. Cei mai bogați oameni din lume sunt ‘clienții casei, venind de peste tot de pe Coasta de Azur, deseori cu elicopterul, pentru a lua parte la aceste petreceri.

Seara va debuta cu o cină cu preparate fine de inspirație asiatică, fusion contemporane, undeva în jurul orei 22:00, iar mai apoi, spre miezul nopții, atmosfera va deveni vibrantă, restaurantul transformandu-se într-un club select.

În această vară la invitația grupului NUBA artiști internaționali precum Jason Derulo, Rick Ross, Paris Hilton, Gianluca Vacchi, Antonis Remos, Gipsy Kings sau Craig David au concertat în locațiile Nuba Beach Club și #NUBASummervibes, punând România pe harta internațională a circuitului de petreceri și destinații exclusiviste din lume, precum Mykonos, St Tropez, Dubai sau Miami.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/p-faimosul-club-jimmyz-din-monte-carlo-se-muta-la-bucuresti-pentru-o-noapte-la-petrecere-este-posibil-sa-participe-si-philipp-plein-631537/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si