Prima pagină » 8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în iulie la cinema

8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în iulie la cinema

Autor: admin
0 comentarii

Acestea sunt filmele cărora ar trebui să le acorzi o șansă luna aceasta.

Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de casă)

Spider-Man (Tom Holland) pleacă în vacanță prin Europa împreună cu prietenii și colegii lui. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, nici vacanța lor nu va fi atât de relaxantă pe cât spera. El este cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) să participe la o misiune periculoasă alături de Mysterio (Jake Gyllenhaal) pentru a lupta împotriva unei amenințări supraumane.

Premiera: 5 iulie

Yesterday

Cu siguranță această comedie britanică nu va fi cel mai de succes film al verii, dar tot ar trebui să îi acorzi o șansă. Este povestea lui Jack Malik (Himesh Patel) un cantautor fără succes care descoperă într-o zi că că este singura persoană din lume care își amintește piesele trupei The Beatles. Devine celebru în lumea întreagă interpretând aceste piese, însă riscă să o piardă pe singura persoană care a crezut mereu în el, prietena lui din copilărie, Ellie (Lily James).

Premiera: 12 iulie

Stuber (Stuber: Detectiv de nevoie)

Îți recomandăm această comedie, cu unele scene de acțiune, pentru zilele în care tot ceea ce ai nevoie este să te distrezi copios. Rolurile principale sunt interpretate de Kumail Nanjiani și Dave Bautista, ceea ce ar trebui să fie un bun indiciu cu privire la momentele amuzante la care vei asista pe ecrane. Stu (Kumail Nanjiani) este un șofer Uber, care preia un pasager (Dave Bautista) ce se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș.

Premiera: 12 iulie

Annabelle 3

Malefica păpușă Annabelle revine pe marile ecrane în cel de-al treilea film al seriei care a fascinat fanii genului horror. Demonologiştii Ed și Lorraine Warren par mai hotărâți ca oricând să o oprească pe Annabelle să mai provoace teroare și o încuie într-o cutie sfințită, depozitată într-o cameră sigilată din propria lor casă. Planurile lor sunt date peste cap atunci când prietenele fiicei lor de 10 ani deschid din curiozitate cutia în care se află păpușa.

Premiera: 12 iulie

Vox Lux

Cele mai citite articole

Natalie Portman interpretează rolul principal din acest film fascinant despre modul în care o adolescentă americană obișnuită, care este rănită în timpul unui atac terorist, devine un star pop celebru. Acțiunea filmului se desfășoară pe o perioadă de 18 ani, prezentând cele mai importante momente din viața și cariera acesteia, iar în rolul managerului avid după celebritate îl vei vedea pe celebrul Jude Law.

Premiera: 12 iulie

Regele Leu (The Lion King)

Cu siguranță îți amintești de filmul animat cu același nume pe care l-ai văzut în copilărie. Ei bine, cu ajutorul efectelor speciale și a imaginilor generate de computer, acum ai ocazia să urmărești o peliculă spectaculoasă și emoționantă. Bonus: Beyonce își împrumută vocea personajului Nala.

Premiera: 19 iulie

Anna

Cu o distribuție impresionantă din care fac parte Helen Mirren, Cillian Murphy și Luke Evans, filmul regizat de Luc Besson spune povestea unei tinere care trăiește în Moscova anilor 1980. Annei (Sasha Luss) i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, având-o ca mentor pe Olga (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Dincolo de frumusețea tinerei se ascunde însă un secret care o transformă într-un asasin antrenat să nu rateze nicio țintă și să facă față oricărei confruntări.

Premiera: 19 iulie

Hai că încă putem! (Poms)

O comedie savuroasă cu Diane Keaton în rolul principal, care spune povestea mai multor femei trecute bine de prima tinerețe care decid că pensionarea nu înseamnă numai liniște și odihnă. Ele înființează un grup de majorete de vârsta a treia și se antrenează temeinic pentru a participa la un concurs de acest gen, dorind să demonstreze că nu este niciodată prea târziu pentru a-ți vedea visurile devenite realitate.

Premiera: 26 iulie

Citește și:
10 dintre cele mai costisitoare seriale din toate timpurile

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-filme-pe-care-nu-trebuie-sa-le-ratezi-in-iulie-la-cinema-666369/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si