Prima pagină » A apărut trailer-ul ultimului sezon Game of Thrones

A apărut trailer-ul ultimului sezon Game of Thrones

Autor: admin
0 comentarii

A apărut trailer-ul ultimului sezon Game of Thrones

Pe 14 aprilie are loc premiera ultimului sezon al serialului „Game of Thrones”, iar ieri s-a lansat și primul trailer, care oferă mici detalii despre soarta personajelor.

Trailerul începe cu Arya, care aleargă pe lângă ziduri (posibil pe lângă zidurile Castelului din Winterfell). Aceasta se uită apoi la un cuțit spunând amenințător, „Cunosc moartea. Are multe fețe. Aștept cu nerăbdare să o văd pe aceasta.” Având în vedere modul în care este prezentat de The Hound, Sandor Clegane, este posibil ca atât el, cât și Arya să se afle în același loc.

În video apar și o mulțime de vase, pe ele aflându-se armata de mercenari care va lupta pentru Cersei, semn că aceasta continuă războiul împotriva lui Daenerys în ciuda apariției Umblătorilor Albi (White Walkers). Cercei apare și ea în acest trailer. Aceasta poartă armura neagră și pare foarte mulțumită de regatul său, iar într-o altă scenă este surprinsă bând dintr-un pocal.Gestul său a stârnit atenția fanilor, din sezonul trecut știind că Cersei este însărcinată, așadar nu ar trebui să bea vin.

Bran Stark și Samwell Tarly sunt surprinși împreună, „Tot ce ai făcut te-a adus unde ești acum, unde trebuie să fii”, spunându-i micul Stark lui Sam.

Cele mai citite articole

Un alt eveniment important este sosirea lui Daenerys alături de Jon Snow la Winterfell, Sansa fiind uimită de cei doi dragoni, Drogon și Rhaegal. „Dușmanul nostru nu obosește”, spune Jon Snow în scena în care apare alături de Daenerys. În trailer este arătată și o secvență în care Jon se află la faimosul copac din Winterfell, însă nu știm dacă el a aflat atunci cine este adevăratul lui tată.

Alte personaje importante care apar în trailer sunt Jaime Lannister, cuvintele lui arătând că a ales o tabără și cel mai probabil nu este cea a lui Cersei, „Am promis că voi lupta pentru vii. Intenționez să îmi respect această promisiune”.

Totodată, sunt arătați și Tyrion Lannister, Gendry, Ser Jorah, Brienne of Tarth, fără a fi oferite însă mai multe detalii despre soarta lor.

Citește și:
HBO dezvăluie noi fotografii din ultimul sezon „Game of Thrones’

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/aparut-trailer-ul-ultimului-sezon-game-thrones-651515/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si