Prima pagină » 4 băieți cucuieți (de Corina Bud)

4 băieți cucuieți (de Corina Bud)

Autor: admin
0 comentarii

4 băieți cucuieți (de Corina Bud)

I-am ascultat, le-am văzut videoclipurile și pariez că toți o să știm numele și muzica celor 4 de mai jos, azi, speranțe, maine, superstars.

Dominic Fike

De când a lansat Don’t Forget About Me, toata lumea spune că până la final de 2019, băiatul asta va fi greatness‘.

Fike i-a refuzat pe Roc și a ales Tha Lights Global pentru management, iar de curând a semnat un contract de câteva milioane cu Columbia. Îl adoră clanul Kardashian, DJ Khaled a făcut feat cu el și devine ușor-ușor « darlingul » industriei.

Criticii nu sunt prea impresionați de muzica lui (cică e prea accesibilă), dar mie îmi place tare cum a ales să joace personajul de « bad boy » cu suflet sensibil. Îl cred, îl cumpăr, îl ascult.

Role Model

Și-a început cariera la party-uri de adolescenți din Maine, Portalnd, unde făcea rap-battles. Spune în toate interviurile că și-a dat seama greu care e menirea, ce vrea să facă, dar până la urmă s-a decis că its music’ și nu a ales rău deloc.

Are un sound foarte DIY pop, șlagăros, dar deloc comun. Mi se pare că evoluează ca sound și ca imagine spre o zonă foarte cool și fresh și aruncati un ochi aici, ca să vă convingeți.

Omar Apollo

Cele mai citite articole

E superchitarist, își scrie singur tot ce cântă și are un sound și niște versuri de rap, cu construcții de neuitat, foarte aparte.

Specialiștii îi admiră mult versatilitatea lui Omar și spun că va face rapid saltul de la bedroom pop’ la reprezentant puternic al unui nou val de pop de nișă. Lets wait and see…

Yves Tumor

Are o imagine și un fashion style pe care nu ai cum să le ignori.
Sean Bowie (numele lui real) spune că muzica lui e gorgeous pop’ și numai după definiția asta îți vine să îl iubești.

A experimentat multe stiluri muzicale, se joacă foarte creativ cu sound-ul, distorsionează voce, sunete, linii și toată lumea e cu ochii pe el, să vadă unde se duce cu construcția lui artistică. A semnat cu Warp Records, unul din cele mai curajoase și creative labels din industrie și de aici nu poate ieși decat wow-factor, sunt si-gu-ră.

Citește și:
Say hey for Jay (de Corina Bud)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/4-baieti-cucuieti-de-corina-bud-657695/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si