Prima pagină » Această trăsătură facială spune despre tine că ești narcisistă

Această trăsătură facială spune despre tine că ești narcisistă

Autor: admin
0 comentarii

Această trăsătură facială spune despre tine că ești narcisistă

Vești proaste dacă ai sprâncenele dese și aranjate!

Un studiu al Universității din Toronto a concluzionat că forma sprâncenelor tale ar putea arăta faptul că esti o persoană narcisistă.

Încă de la început, scopul studiului a fost acela de a descoperi dacă una dintre trăsăturile faciale ar putea fi un indiciu pentru o personalitate narcisistă. Cercetătorii au luat fotografiile participanților la studiu și le-au completat cu un inventar de personalitate narcisistă (care este un test standardizat).

Apoi, un al doilea grup de participanți a evaluat setul de fotografii pentru a decide care a fost cel mai egoist, bazându-se exclusiv pe înfățișare. Zona feței a fost analizată de cel de-al doilea grup și i-a ajutat pe cercetători să determine factorii care îi fac pe oameni să creadă ca sunt mult mai importanți.

Cele mai citite articole

„Noi am descoperit că oamenii pot cu ușurință să judece forma de narcisism ținând cont de jumătatea superioară a feței – în mod special, sprâncenele”, a spus Miranda Giacomin, autoarea coordonatoare a studiului.

Cercetătorii au concluzionat că „înfățișarea distinctivă a sprâncenelor” a fost interpretată ca fiind o formă a unui nivel individual de narcisism. Așadar, dacă sprâncenele tale sunt mai îndrăznețe, dese și prea proeminente, este o posibilitate foarte mare ca acest lucru să fie interpretat ca o formă de narcisism.

„Sprâncenele dese sunt la modă acum”, a spus Giacomin. „O persoană care preferă sprâncenele groase poate avea legătură cu dorința ei de a fi populară și atractivă.”

Citește și:
Cum arată spectaculoasa casă a modelului Cara Delevingne

Text: Andreea Burghelea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/aceasta-trasatura-faciala-spune-despre-tine-ca-esti-narcisista-606876/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si