Prima pagină » Balustradele din sticla pun in valoare spatiul in care sunt amplasate si arata foarte bine. Ce avantaje au?

Balustradele din sticla pun in valoare spatiul in care sunt amplasate si arata foarte bine. Ce avantaje au?

Autor: admin
0 comentarii

Obtinerea unui design deosebit in exterior poate fi mult mai simpla prin folosirea unor balustrade de sticla. Spre deosebire de cele normale, din lemn sau alte materiale, balustradele din sticla sunt mult mai elegante, arata foarte bine, permit o gama larga de aplicatii si pun in valoare spatiul in care sunt utilizate. In privinta prinderii, balustradele de sticla ofera flexibilitate mult mai mare, pot fi cu fixare in profil, cu prindere punctuala sau curbe, structurale.

Cele mai interesante tipuri de balustrade de sticla sunt cele cu montanti, care garanteaza o siguranta perfecta indiferent de inaltime si sunt foarte usor de fabricat la comanda. Sticla folosita este securizata, rezista bine la socuri si la vibratii, in caz ca se sparge cioburile nu se imprastie peste tot si nu ranesc pe nimeni.

Cele mai citite articole

Firmele producatoare de balustrade cu sticla le pot personaliza si pot alege un design preferat de client, in preturile afisate pe site-uri sunt incluse manopera, transportul, montajul. Sticla poate fi cu prindere in conectori laterali din diverse materiale, montajul balustradelor e foarte simplu, se poate face rapid pe rampe, scari sau balcoane, terase, executia nu depaseste 15 zile lucratoare din momentul plasarii comenzilor.

In functie de ce isi doreste fiecare client balustradele au sticla ultra clara, sablata, fumurie, aspectul lor elegant este potentat si de calitate lucrarilor executate de firmele respective. Daca e posibil balustradele se prind in montanti mici in treapta, din inox lucios sau satinat.

Rezistenta lor in timp este foarte mare, nu au probleme legate de zgariere sau intretinere, se pot folosi si diverse sisteme de iluminat pe ele pentru un aspect si mai interesant. Balustradele din sticla vor putea fi folosite in orice spatiu, rezidential si comercial, se potrivesc in orice decor si design interior, fixarea este foarte buna si simplu de realizat pentru o siguranta sporita indiferent de traficul din jurul lor.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si