Prima pagină » Experiențe de 5 stele într-un oraș pregătit de Sărbători

Experiențe de 5 stele într-un oraș pregătit de Sărbători

Autor: admin
0 comentarii

Experiențe de 5 stele într-un oraș pregătit de Sărbători

Sărbătorile sunt momente când merităm ceva mai mult decât evadare, poate chiar lux. Iar luxul înseamnă ceva diferit pentru fiecare: o cină, răsfăț la spa sau timp alături de cei dragi. De aceea îți împărtășim unul dintre marile secrete ale Bucureștiului: la Hotel Epoque poți sărbători oricând nevoia ta de lux. Motto-ul Hotel Epoque este Retreat în the heart of the city’, deoarece te întâmpină într-o oază de confort și seninătate, chiar în inima Bucureștiului, lângă Cișmigiu. Așa că nu trebuie să călătorești departe pentru a petrece un weekend romantic, complet rupt de lumea dezlănțuită. Hotel Epoque, singurul hotel din România membru al Relais & Chateaux devine destinația ta preferată de cinci stele.

Construit în stil clasic francez, Epoque este maiestuos la exterior și plin de rafinament și căldură la interior. În apartamentele de la Epoque, liniile arcadelor, culorile și texturile delicate creează o stare de bine și armonie și te fac să te simți special. SPA-ul Epoque completează perfect experiența de cinci stele, deoarece aici te poți răsfața pe-ndelete cu ritualurile de wellbeing. Tot aici te bucuri de piscina interioară încălzită cu dușuri emoționale, hydro masaj și water jets (vitality pool), o sursă neprețuită de relaxare.

O escapadă în doi înseamnă date-night. Rezervă o masă la fereastră în minunatul winter garden din restaurantul LAtelier, sau un private dinner pentru a marca un moment festiv. Ambianța elegantă și notele calde din LAtelier alcătuiesc contextul perfect pentru aniversări sau pentru o cină romantică în București.

Cele mai citite articole

Cât despre evenimentele pe care simți nevia să le împărtășești cu toți cei apropiați, sărbătorește-le la Epoque. Amplasat în interiorul domeniului Epoque, centrul de evenimente The Events Gallery se bucură de un cadru natural încântător, spații premium, servicii integrate de event management și propriile soluții de catering gastronomic. Epoque Events Gallery include o sală pentru evenimente medii și mari, dotată cu facilități și tehnologii ultramoderne și un Wine Club ideal pentru organizarea petrecerilor intime și aniversărilor.

Cu I wonder, magazinul online de surprize, orice cadou cumpărat (obiecte cu autografe, experiențe de vis, întâlniri cu vedete) se transformă automat în donație pentru copiii bolnavi ajutați de Fundația Ringier.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/experiente-de-5-stele-intr-un-oras-pregatit-de-sarbatori-639052/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si