Prima pagină » Cele 3 mituri despre iubire pe care NU ar mai trebui să le crezi

Cele 3 mituri despre iubire pe care NU ar mai trebui să le crezi

Autor: admin
0 comentarii

Cele 3 mituri despre iubire pe care NU ar mai trebui să le crezi

Oricâte lucruri am auzi despre ce înseamnă iubirea, niciodată nu ne vom da seama cu adevărat, asta până când nu avem parte în viața noastră de o iubire puternică.

În mod clar, nicio relație nu este perfectă, iar din acest motiv, ar trebui să apreciezi toate acele momente în care fie vă certați, fie nu puteți găsi o rezolvare la o anumită problemă, fie amândoi traversați și perioade mai stresante din viața voastră din cauza responsabilităților pe care le aveți la locul de muncă.

Însă, de-a lungul timpului, suntem martorele unor mituri pe care nu ar mai trebui să le crezi și îți spunem și care este motivul. Ei bine, în momentul în care întâlnești un bărbat care într-adevăr te atrage, vei știi cu siguranță că el este acela potrivit pentru tine și cu care poți avea o relație de lungă durată și serioasă. Sfatul nostru este să nu crezi toate așa-zisele „rețete” care îți vor asigura o relație fără urcușuri și coborâșuri, deoarece acest lucru nu se poate întâmpla, ci mai degrabă să încerci să cauți rezolvarea în propria persoană și întotdeauna să faci ceea ce simți, oricâte păreri în contradictoriu ai auzi în jurul tău.

Cu siguranță avem în jurul nostru destule exemple de cupluri care au o relație foarte puternică și pare că nimic nu i-ar face să se despartă. Însă, ai fi surprinsă, dar chiar și acele cupluri este posibil să aibă probleme în relație, însă au găsit modalitatea prin care să nu arate acest lucru. Dar totuși, ce înseamnă iubirea? Are legătură doar cu sentimentele puternice pe care le au partenerii unul pentru celălalt? Ei bine, află că nu. Iubirea ține cont de mai mulți factori, printre care încredere, respect, atracție fizică, apreciere, devotament, dar și responsabilitate. 

Astfel că, iată care sunt cele 3 mituri despre dragoste pe care NU ar mai trebui să le crezi:

1. Dacă vă iubiți cu adevărat, nu pot apărea probleme în relație

Cele mai citite articole

Cu toate ne dorim să avem relația perfectă, dar știm că acest lucru nu se poate, mai ales dacă atât tu, cât și partenerul aveți o personalitate extrem de puternică. Important este ca amândoi să vă doriți să faceți ca relația voastră să funcționeze și niciodată să nu îți fie teamă să spui atunci când simți că ceva este în neregulă. Într-o relație, problemele pot apărea în orice moment, chiar și atunci când nu te aștepți,

2. Dacă ești atrasă sexual de un bărbat, nu îl poți iubi

Cam de câte ori ai auzit până acum faptul că dacă ești atrasă sexual față de un bărbat, nu poți avea și sentimente față de el? Știm răspunsul, cu siguranță de multe ori. Află că dacă ești atrasă sexual de un bărbat, poți avea și sentimente față de el deoarece totul ține de o anumită dinamică între voi și de felul în care vă doriți să evolueze lucrurile. Ceea ce ar trebui să conteze într-o relație este felul în care el se comportă cu tine, cu toate că și atracția sexuală are rolul ei. 

3. Dacă te iubește, te va face fericită

Avem impresia că sentimentele sunt cele mai importante într-o relație, însă trebuie să ne dăm seama de faptul că mai sunt importante și alte aspecte, precum încrederea sau respectul. Iar în acest sens, trebuie să conștientizăm faptul că uneori relațiile pot ajunge și la sfârșit, chiar dacă nu ne dorim asta. Doar pentru că amândoi vă faceți fericiți, nu reprezintă un criteriu care să demonstreze dragostea dintre voi, ci mai degrabă ar trebui să conteze cât de mult vă ascultați unul pe celălalt și vă doriți să aveți o relație împreună. 

Citește și:

Motivele pentru care e important să ai o atracție sexuală puternică față de partener

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cele-3-mituri-despre-iubire-pe-care-nu-ar-mai-trebui-sa-le-crezi-687289/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si