Prima pagină » Cele mai absurde 10 lucruri cumpărate de vedete

Cele mai absurde 10 lucruri cumpărate de vedete

Autor: admin
0 comentarii

Am putea spune că vedetele au de toate: putere, faimă, influență și nu în ultimul rând, (mulți) bani. Așa că e ușor de înțeles că, din când în când, vor să cheltuiască mai mult decât ar fi cazul pe tot felul de mașini, case sau bijuterii. Desigur, fiecare face ce vrea, dar nu putem să nu ne uităm dezaprobator atunci când anumiți oameni cheltuiesc sume obscene pe lucruri de care nu au nevoie. Și mai mult decât atât, sunt și absolut ridicole.

Mai jos veți găsi o listă de 10 astfel de lucruri absurde cumpărate de vedete. Trebuie să recunoaștem, unele dintre ele depășesc orice imaginație.

Nicolas Cage

Excentricul actor, recunoscut pentru achizițiile sale dubioase (care aproape l-au dus aproape de faliment), a plătit la o licitație 270.000 de dolari pentru un craniu de dinozaur vechi de 67 de milioane de ani. La licitație a mai participat și Leonardo DiCaprio. Din păcate, Cage a trebuit să returneze craniul câțiva ani mai târziu, când s-a descoperit că acesta fusese de fapt luat ilegal din Mongolia.

Katy Perry

În 2010, Katty Perry i-a cumpărat lui Russel Brand, logodnicul său de atunci, nici mai mult nici mai puțin de un bilet la bordul unei nave spațiale, în valoare de 200.000 de dolari. Între timp, cuplul a divorțat și e neclar ce s-a mai întâmplat cu biletul, dar nu ar fi de mirare dacă Perry ar vrea în continuare să îl trimită pe Brand în spațiu.

Paris Hilton

325.000 de dolari. Atât a costat vila pe care Paris Hilton a cumpărat-o pentru câinii ei. Aceasta are două etaje, un balcon, un candelabru negru și mobilă de designer. Deci da, e mai somptuoasă decât casa în care locuiești.

Donald Trump

După ce a cumpărat avionul Boeing 757 care a fost înainte al lui Paul Allen cu vreo sută de milioane de dolari, Donald Trump s-a gândit că nu pare destul de bogat, așa că s-a gândit să-i mai adauge câteva accesorii aurite, cum ar fi o chiuvetă din aur. Până la urmă, de ce nu?

Victoria Beckham

Cele mai citite articole

Fosta Posh Spice a vrut să aibă un telefon ca nimeni alta și i-a reușit. Pentru iPhone-ul placat cu aur de 24 de karate, aceasta a plătit 36.000 de dolari. Ținând cont că de atunci au trecut 5 ani și telefonul s-a cam demodat, suntem curioși dacă Victoria Beckham și-a aruncat vechiul iPhone.

Lady Gaga

Nu putem spune că ne miră excentricitățile când vine vorba de Lady Gaga, dar totuși 50.000 de dolari pentru un cititor de câmp electromagnetic pentru a ține departe spiritele și fantomele cât timp se află în turneu? Da, ați auzit bine.

Bono

Ajuns în Italia pentru un concert caritabil, Bono și-a dat seama că și-a uitat pălăria preferată la Londra. Aparent, asta a fost o problemă, pentru că solistul U2 a dorit ca pălăria să îi fie trimisă imediat, cu avionul, feribotul, repectiv taxiuri. Toate aceste bilete plus bacșișurile au însemnat 1.500 de dolari.

Mike Tyson

Cine a văzut The Hangover poate că își amintește de tigrul bengalez cu care petrecăreții se trezesc în camera de hotel după noaptea de pomină. El îi aparține lui Mike Tyson (care apare și în film), care s-a gândit că ar fi o idee bună să îl aibă ca animal de companie. De asemenea, a crezut că e o idee bună și să cumpere o cadă din aur de 24 de karate, în valoare de 2.2 milioane de dolari. În 2003 a intrat în faliment, ceea ce nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

Johnny Depp

În urma unui proces cu foștii manageri, au ieșit la iveală documente care atestă cheltuielile exorbitante ale lui Johnny Depp. Câteva dintre acestea: un iaht de 18 milioane de dolari (pe care ulterior i l-a vândut lui J.K. Rowling), 14 reședințe răspândite în toată lumea, 45 de mașini de lux, 70 de chitare de colecție, la care se adaugă suma de 30.000 de dolari, care este cheltuită lunar doar pe vin.

Angelina Jolie

În 2010, Angelina Jolie i-a oferit lui Brad Pitt un smochin în vârstă de 200 de ani de Valentine’s Day. Darul a costat 18.500 de dolari, iar actrița plănuia să îl planteze pe domeniul de 60 de milioane de dolari pe care cuplul îl deținea în sudul Franței. Nu a mai fost să fie.

Foto: Shutterstock

Citește și:
Jennifer Lopez, pusă la încercare la filmările noului film în care va juca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cele-mai-absurde-10-lucruri-cumparate-de-vedete-671445/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!