Prima pagină » Cele mai populare destinații europene ale anului sunt…

Cele mai populare destinații europene ale anului sunt…

Autor: admin
0 comentarii

Cele mai populare destinații europene ale anului sunt…

Cele mai populare destinații europene ale anului te așteaptă cu mări albastre, plaje, petreceri cu duiumul și, ocazional, mari orașe în care de-abia ai aștepta să evadezi pentru câteva zile.

Cum topul ce reunește cele mai populare destinații europene este realizat, ca toate topurile lansate de platformă, în urma review-urilor călătorilor (și sunt milioane de astfel de review-uri de la oameni ca mine și ca tine), nu îți rămâne decât să privești cu atenție imaginile din galerie ca să te decizi care este locul de care te vei îndrăgosti vara aceasta. Sau, mai bine zis, în care te vei îndrăgosti.

Ca de obicei, țări precum Spania și Grecia domină acest top, fiecare cu mai multe locuri prezente între cele mai populare destinații europene ale anului. Dar fii sigură că ai să găsești și surprize printre propunerile călătorilor. Dar în mod cert vei găsi și acele locuri care te îndeamnă mereu să revii pentru o vacanță memorabilă.

Cele mai citite articole

Și, pentru că vara toată lumea își ia concediu, te vor ajuta și detaliile despre perioadele în care fiecare destinație este mai ocolită de valurile de turiști și, deci, mai accesibilă. Calculele au fost făcute luând în considerare sejururi de o săptămână. Da, știm, ai avea nevoie de o vacanță mai lungă de atât. Și noi!

Una peste alta, din Creta în Rodos și din Tenerife în Mallorca, e clar că ai unde să călătorești vara aceasta pentru o vacanță superbă, dar convenabilă și aproape de casă. Tot ce mai trebuie să faci este să îți pui la punct planurile, să îți pui în bagaj o loțiune cu factor mare de protecție solară, pălăria, costumul de baie și câteva haine ușoare. Vacanța te așteaptă… așa cum suntem convinse că o aștepți și tu.

Citește și:
10 locuri pe care NU ar trebui să le vizitezi în 2018

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cele-mai-populare-destinatii-europene-ale-anului-sunt-605587/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si