Prima pagină » Cum îți dai seama dacă un bărbat este indisponibil emoțional sau pur și simplu neinteresat de tine

Cum îți dai seama dacă un bărbat este indisponibil emoțional sau pur și simplu neinteresat de tine

Autor: admin
0 comentarii

Cum îți dai seama dacă un bărbat este indisponibil emoțional sau pur și simplu neinteresat de tine

Cum îți dai seama dacă un bărbat este indisponibil emoțional sau pur și simplu neinteresat de tine

Așadar, cum îți dai seama dacă un bărbat te place, dacă este indisponibil emoțional sau pur și simplu este precaut, pentru că nu este încă pregătit să aibă o relație? Sau, dacă, mai rău, nici măcar nu este interesat de tine cu adevărat? O altă întrebare pe care ți-o pui într-o astfel de situație este: dacă nu e pregătit acum, măcar va fi într-o bună zi? Și dacă va fi, vei fi tu cea pe care o alege? Oare merită să-ți pierzi timpul cu astfel de bărbați? Nu cumva te vei simți folosită ca surogat de relație până când apare ceva ce va considera mai potrivit pentru el și apoi se va descotorosi de tine?

Iar dacă este cu adevărat indisponibil, există un remediu pentru asta? Ar trebui oare să accepți situația așa cum este sau să fugi cât poți de repede și să cauți un bărbat cu adevărat interesat de tine?

Sfatul meu este să nu o iei din prima la sănătoasa, dar nici să investești prea mult în el, sperând că-l vei putea schimba. Însă cel mai important este să nu suferi.

O relație de acest gen te va vindeca și pe tine de indisponibilitatea ta emoțională (de care probabil nici măcar nu ești conștientă). O astfel de interacțiune te va pregăti pentru o relație adevărată cu un bărbat care te merită – fie chiar el, fie un altul, mai bun. Atunci când vei fi pregătită, acest bărbat își va găsi drumul către tine!

Așadar, cum știi dacă un bărbat este cu adevărat interesat de tine?

În general, dacă un bărbat este cu adevărat interesat de tine, nu o să-ți ia prea mult timp să-ți dai seama! Vei observa că depune efort, va iniția conversații, îi va plăcea să te atingă, să te îmbrățișeze, să te sărute, să se afișeze cu tine, să te facă să te simți specială, să te sune, să-ți trimită mesaje, să-ți facă complimente. Dacă ajungi să-ți pui această întrebare, fie nu face aproape nimic din lista de mai sus, fie are o atitudine derutantă, de tipul „cald-rece”.

Am alcătuit mai jos o listă cu motivele pentru care un bărbat trimite mesaje confuze:

1. Te place, dar nu caută neapărat o relație

Cele mai citite articole

Nu vrea să te inducă în eroare și să te facă să ai așteptări, așa că preferă să aibă o atitudine de tipul „cald-rece”.

2. Entuziasmul tău îl sperie

Te place suficient încât să vrea să exploreze diverse lucruri alături de tine, dar este descurajat sau speriat de entuziasmul tău sau de ceea ce el percepe drept o dependență (periculoasă pentru el, pentru că nu este pregătit sau dispus să o accepte). Prin urmare, simte nevoia să se retragă din când în când și să-ți tempereze entuziasmul.

3. Se joacă

Și este probabil implicat într-o relație cu o altă femeie (nu încerca să porți această bătălie, pentru că este lipsită de succes pe termen lung: probabil va părăsi relația cu tine într-o manieră similară).

4. Îi place să facă sex cu tine, dar nu-și dorește nimic mai mult

Cu alte cuvinte ești doar o parteneră sexuală (și nu e cazul să speri la mai mult; dacă situația nu e deranjantă pentru tine și, la rândul tău nu-ți dorești mai mult, poți continua să te bucuri de beneficiile unei relații fără obligații).

5. Vrea să fiți „prieteni cu beneficii”

Apreciază prietenia voastră, sexul este la superlativ, dar nu are capacitatea emoțională de a face lucrurile mai serioase de atât. Sau, pur și simplu, în acest moment nu are chef de obligațiile și responsabilitatea pe care le presupune o relație adevărată.

Citește și:
Secretele unei relații de succes, de care orice cuplu ar trebui să țină cont

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-iti-dai-seama-daca-un-barbat-este-indisponibil-emotional-sau-pur-si-simplu-neinteresat-de-tine-663350/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si