Prima pagină » Cupluri de celebrități în care diferența de vârstă este foarte mare

Cupluri de celebrități în care diferența de vârstă este foarte mare

Autor: admin
0 comentarii

De la Blake Lively și Ryan Reynolds până la Beyoncé și Jay-Z, aceste cupluri de vedete ne demonstrează încă o dată câ diferența de vârstă într-un cuplu nu este atât de importantă.

Blake Lively și Ryan Reynolds – diferență de 11 ani

S-au întâlnit în timp ce filmau la pelicula Green Lantern la începutul anului 2010, când Blake avea 22 de ani și Ryan 33 de ani. Au început să formeze un cuplu în 2011 și s-au căsătorit în următorul an. Acum, cei doi apar la fiecare eveniment arătând extrem de îndrăgostiți și au împreună două fete iar al treilea copil este pe drum.

George Clooney și Amal Clooney – diferență de 17 ani

În 2014, toată lumea a fost șocată atunci când cel mai dorit burlac pe plan international, pe atunci în vârstă de 52 de ani, și-a anunțat logodna cu avocata Amal Alamuddin, pe atunci având vârsta de 35 de ani. Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2014 (la un an după ce s-au cunoscut) și au împreună doi copii gemeni, Ella și Alexander, născuți în luna iunie a anului 2017.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi – diferență de 15 ani

Ellen și Portia au devenit un cuplu în 2004 iar relația lor a evoluat frumos de atunci. „Este prima oară când simt că fiecare celulă din corpul meu îmi spune că voi rămâne cu cineva pentru tot restul vieții mele”, spunea Ellen. Cele două s-au căsătorit în 2008, imediat după ce căsătoria între persoanele de același sex a fost legalizată.

Adam Levine și Behati Prinsloo – diferență de 10 ani

Cunoscut pentru relațiile cu modele înainte de a-și forma o familie, Levine a întâlnit-o pe Behati in iunie 2012, terminând astfel relația pe care o avea cu una dintre prietenele ei, Anne Vyalitsyna. Cuplul s-a casătorit în 2014 în Los Cabos. Cei doi au împreună două fetițe.

Jay-Z și Beyonce – diferență de 12 ani

Cel mai puternic cuplu de vedete s-a înfiripat în 2001, când Jay-Z avea 32 de ani și Beyonce 20. Au avut parte de o nuntă în secret în 2008, iar fetița lor, Blue Ivy s-a născut în 2012. În anul 2017, Beyonce și-a bucurat fanii postând o poză prin care anunța pe toată lumea faptul că așteaptă gemeni.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley – diferență de 20 de ani

Aceștia au început relația în anul 2010 și s-au logodit în 2016, anunțând în anul următor că așteaptă un copil. Modelul a dat naștere unui băiețel pe nume Oscar Statham.

Priyanka Chopra și Nick Jonas – diferență de 11 ani

Cele mai citite articole

După două luni de relație, cei doi s-au logodit în iulie 2018. Apoi au avut parte de o nuntă cu două ceremonii și multiple celebrări în India în același an. Deși mulți fani au observat diferența mare de vârstă, lor nu le-a păsat deloc. „Diferența de vârstă nu e chiar așa o mare problemă”, a dezvăluit Nick. De altfel, un prieten apropiat a recunoscut faptul că Jonas este atras de femeile mai mari ca el, fiind mult prea matur pentru vârsta sa.

Camila Alves și Matthew McConaughey – diferență de 13 ani

Cei doi s-au întâlnit într-un club în 2006, atunci când McConaughey avea 36 de ani și Alves 23. Deși a durat ceva până Matthew a cucerit-o pe Camila, cei doi au început o relație și s-au logodit în 2011, căsătoria urmând în iunie 2012. Împreună au 3 copii: Levi, Livingston și Vida.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones – diferență de 25 ani

Deși între ei este o diferență de 25 de ani, sunt născuți în aceeași zi, 25 septembrie. S-au cunoscut la un festival de film în 1996, iar Douglas a cerut-o în căsătorie în 1999, la o lună după ce au apărut anumite surse ce spuneau că Zeta-Jones este însărcinată. În același an se năștea fiul lor, Dylan, confirmând zvonurile. S-au căsătorit în anul 2000 și, deși au luat o pauză în 2013, relația s-a reluat la scurt timp după, fiind nedespărțiți de atunci.

Megan Fox și Brian Austin Green – diferență de 13 ani

S-au cunoscut la filmările peliculei Hope and Faith atunci când Megan Fox avea vârsta de 18 ani. S-au logodit în 2006 însă despărțirea a venit după 3 ani. Totuși, se pare că flacăra dintre cei doi a fost reaprinsă, împăcarea ducând la căsătorie în anul 2010. Au împreună 3 copii, iar Megan este și mama vitregă a fiului lui Brian din fosta relație.

Nikki Reed și Ian Somerhalder – diferență de 10 ani

Reed și Somerhalder au început să formeze un cuplu în 2014, acest lucru fiind deliciul fanilor peliculelor cu vampiri. Nikki a jucat în seria Twilight, iar Ian a interpretat unul dintre personajele principale ale serialului The Vampire Diaries. Cei doi s-au logodit după doar 6 luni de relație și s-au căsătorit în același an.

Anna Paquin și Stephen Moyer – diferență de 13 ani

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului True Blood în 2008 și s-au căsătorit în 2010, având împreună doi copii.

Alec Baldwin și Hilaria Baldwin – diferență de 26 ani

Alec și Hilaria s-au cunoscut în 2011, în timp ce Hilaria lucra ca instructor de yoga. Cei doi au început foarte repede o relație stabilă. „În 5 luni de relație ne-am luat un apartament și am început să discutăm despre căsătorie, apoi el m-a cerut și ne-am casătorit, acum avem și un copil. Deci totul s-a întâmplat foarte repede!”, dezvăluia Hilaria într-un interviu pentru Beach Magazine în 2013.

Citește și:
10 celebrități care și-au schimbat complet înfățișarea după ce au devenit faimoase

Text: Iulia Statie
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cupluri-de-celebritati-in-care-diferenta-de-varsta-este-foarte-mare-669903/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!