Prima pagină » Dacă el face aceste lucruri, atunci este un adevărat gentleman

Dacă el face aceste lucruri, atunci este un adevărat gentleman

Autor: admin
0 comentarii

Dacă el face aceste lucruri, atunci este un adevărat gentleman

Femeile din ziua de azi sunt independente, însă asta nu înseamnă că nu apreciază aceste calități la un bărbat. În continuare bunele maniere sunt foarte importante, dar și respectul pe care partenerul nostru îl arată față de anumite reguli.

Iată 10 lucruri pe care un adevărat gentleman le face în continuare, iar dacă partenerul le respectă pe toate, atunci ești norocoasă.

1. Ține ușa pentru tine

Acest lucru nu este valabil doar dacă ești iubita lui, ci pur și simplu în general, dacă face acest gest pentru o femeie. Este foarte apreciat ca un bărbat să vadă că cineva sosește în spatele lui și ține în continuare ușa, iar acest gest ține de bunele maniere, așadar este foarte important.

2. Te sună atunci când spune că o va face

Sigur ți s-a întâmplat să aștepți telefonul unui bărbat după o întâlnire. Ai stat lângă telefon, l-ai verificat din 10 în 10 minute, însă de foarte multe ori ai fost dezamăgită. Atunci când cineva îți spune că te va suna la o anumită oră, este normal să ai așteptărim, iar dacă partenerul tău chiar o face, atunci el are o calitate în plus pe care trebuie să o apreciezi.

3. Nu se joacă

Într-o relație sunt necesare anumite jocuri, însă nu este nimic mai atrăgător decât să știi sigur că un bărbat te place. Astfel, el arată că este suficient de încrezător în sine și îți demonstrează și ție că te apreciază. De fiecare dată când lucrurile sunt clare totul este mai ușor, nu?

4. Vrea să îți întâlnească prietenii și familia

Știi că aveți o relație serioasă atunci că el își dorește să îți întâlnească familia, dar și prietenii. Este un moment important în cuplu, iar dacă el acceptă să se vadă mereu și cu prietenii tăi (deși poate nu îi simpatizează pe toți), atunci efortul lui este de apreciat și îl face să fie un gentleman desăvârșit.

5. Aveți gesturi subtile de afecțiune în public

În general niciunei femei nu-i plac gesturile de afecțiune în public, deoarece te pot face să te simți inconfortabil. Cu toate acestea, ținutul de mână sau pupatul inocent pe obraz pot fi gesturi adorabile, care te vor cuceri. Îți arată că te iubește într-un mod subtil, iar asta este mereu de apreciat.

6. Se asigură că ajungi cu bine acasă

Cele mai citite articole

Este minunat să știi că cineva se gândește la tine și te roagă să îl anunți când ajungi acasă. Dacă se întâmplă să nu te conducă până acasă, dar te aduce la parcarea unde ți-ai lăsat mașina, dacă este întunecată sau mai periculoasă, atunci este un semn că lui îi pasă cu adevărat de tine.

7. Îți oferă jacheta când îți este frig

Este un gest pe care îl iubim în comediile romantice, nu? Iar atunci când un bărbat face asta pentru tine, înseamnă că el își dorește să te protejeze și este un gest adorabil și romantic în același timp.

8. Aduce mașina când plouă

Știe cât de mult îți dorești să arăți bine așa că aduce mereu mașina cât mai aproape ca tu să nu mergi prin ploaie. Pare amuzant, însă este un gest admirabil.

9. Intervine în situațiile neplăcute

De câte ori nu ți se întâmplă să fii abordată de cineva și apoi să nu reușești să ieși din acea conversație? Dacă momentul devine inconfortabil, iar partenerul intervine și te salvează de această situație, el este un adevărat gentleman.

10. Este interesat de părerile tale și le respectă

Oricărei femei îi place să fie luată în serios, așadar este normal să te simți apreciată dacă partenerul tău chiar te ascultă și este interesat de ceea ce ai de spus. Știi că ai alături un partener de încredere dacă el discută totul cu tine și se bazează pe ideile tale.

Citește și:
Bărbații care au aceste 10 trăsături sunt cei mai buni parteneri pentru o femeie puternică

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/daca-el-face-aceste-lucruri-atunci-este-un-adevarat-gentleman-638622/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si