Prima pagină » Cele mai bune biciclete electrice de la Monkey 

Cele mai bune biciclete electrice de la Monkey 

Autor: admin
0 comentarii

Fie ca este vorba despre biciclete electrice de la Monkey sau despre alte tipuri de biciclete electrice, un ghid care sa ajute toti cumparatorii sa gaseasca cel mai bun produs se va dovedi mai mult decat util.

Biciclete electrice de la Monkey – ghid de achizitie

O bicicleta electrica are rolul de a pastra aspectul si functionalitatea uneia clasice. Diferentele apar in general atunci cand se adauga un acumulator si un motor. Bicicletele functioneaza similar cu cele normale, insa pot sa fie activate sau ajutate de motoare electrice pe modelele moderne. Exista o gama variata de biciclete electrice de la Monkey din care utilizatorii le pot alege pe cele mai bune.

Din nefericire insa, bicicletele electrice sunt inca vehicule prea putin sau deloc cunoscute in Romania si nu se stie foarte multe despre ele. De aceea, inainte ca un cumparator sa aleaga un model potrivit pentru el, trebuie sa se informeze.

Terenul pe care bicicleta urmeaza sa functioneze, greutatea posesorului, dimensiunile biciletei, capacitatea bateriei, dar si modul in care bicicleta functioneaza si amplasarea motorului, reprezinta factori care trebuie sa fie luati in calcul in momentul in care este cumparata o bicileta buna.

Cele mai citite articole

Pentru a parcurge distante mari cu efort minim, bicileta electrica este cea mai bun solutie. Pentru persoanele practice, care vor sa optimizeze timpul, bicicleta electrica este cea mai utila. Atunci cand distantele care trebuie sa fie parcurse in fiecare zi sunt mai mari de 20 de km, este evident ca pedalatul poate sa fie foarte obositor. Intr-o astfel de situatie bicicleta electrica ajuta la parcurgerea acestei distante fara sa implice nevoia de efort suplimentar.

Costurile implicate sunt minime. Spre deosebire de pretul abonamentelor la transportul in comun sau de preturile pentru carburant costurile de reincarcare pentru baterie sunt mult mai mici.

Bicicletele electrice pot sa fie conduse la fel ca si cele obisnuite. Nu necesita un numar de inmatriculare si nici nu implica plata impozitului. Tot ce trebuie sa faca un posesor de astfel de biciclete este sa respecte regulile existente in Codul Rutier pentru a evita eventualele accidente.

Cel mai des intalnit motor pentru bicilete electrice este amplasat de obicei in roata din spate. Este o metoda foarte populara si ofera o putere mai mare spre deosebire de alte motoare.

Motorul care nu are parti culisante este silentios si se poate incarca in timpul mersului in momentul in care este dezactivat. Genul acesta de motor ofera o foarte buna propulsie, insa greutatea sa il fac imposibil de actionat la adevaratul sau potential.

Exista si varianta de bicicleta electrica in care motorul este pus la roata din spate si care are in mod suplimentar un bloc de pinioane cu ajutorul carora cuplul creste. Acest avantaj ajuta la compensarea faptului ca viteza maxima este mult mai mica. Genul ecesta de motor produce mai mult zgomot si nu permite incarcarea in timpul mersului.

Varianta cu motorul amplasat central apare la bicicletele cu un cadru special care seamana foarte bine cu bicileta clasica.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!