Prima pagină » Designerul Andreea Tincu vorbește despre ținuta creată pentru Carmen Iohannis cu ocazia celebrării Zilei Unirii Principatelor Române

Designerul Andreea Tincu vorbește despre ținuta creată pentru Carmen Iohannis cu ocazia celebrării Zilei Unirii Principatelor Române

Autor: admin
0 comentarii

Designerul Andreea Tincu vorbește despre ținuta creată pentru Carmen Iohannis cu ocazia celebrării Zilei Unirii Principatelor Române

Preşedintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, au participat la Iași la manifestările organizate vineri de Ziua Unirii Principatelor Române.

Carmen Iohannis a impresionat prin ținuta aleasă pentru eveniment, în special și datorită deciziei de a opta pentru o creație realizată de un designer român, Andreea Tincu.

Andreea Tincu ne-a vorbit în exclusivitate despre ținuta creată pentru Prima Doamnă a României: „M-am gândit la nuanța ivory deoarece are o simbolistică legată de tradiția portului românesc, dar am adaptat-o contemporan, prin anumite detalii de croi (clinii față sunt tip corset). Este din stofă cu lână. Liniile sunt clean, minimaliste, deoarece o ținută oficială trebuie să respecte anumite aspecte legate de această acuratețe”.

Cele mai citite articole

Colaborarea dintre Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, și designer-ul Andreea Tincu este una de lungă durată, ținutele create de designer fiind preferate de Carmen Iohannis, în special atunci când este vorba despre evenimente importante și de prestigiu.

„Este o colaborare frumoasă și mă bucur că soția Președintelui României poartă design românesc. Este o onoare și o recunoaștere frumoasă a calității creației noastre românești”, ne-a mai declarat Andreea Tincu într-un interviu anterior, precizând că această colaborare a început în primăvara anului 2015, cu o vizită oficială în Austria.

Designer-ul ne-a mai precizat că „Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este ca la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație”.

Citește și:
De la Carmen Iohannis la Meghan Markle: doar femeile fac gafe vestimentare

Foto: Andreea Tincu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/designerul-andreea-tincu-vorbeste-despre-tinuta-creata-pentru-carmen-iohannis-cu-ocazia-celebrarii-zilei-unirii-principatelor-romane-700224/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si