Prima pagină » Duelul stiliștilor – o competiție specială ANSWEAR.ro

Duelul stiliștilor – o competiție specială ANSWEAR.ro

Autor: admin
0 comentarii

Duelul stiliștilor – o competiție specială ANSWEAR.ro

Duelul stiliștilor – o competiție specială ANSWEAR.ro

Duelul Stiliștilor este o oportunitate pentru stiliștii, bloggerii și toți entuziaștii pentru care hainele și trendurile nu au secrete și doresc să se afirme în lumea modei. Competiția este organizată de magazinul online ANSWEAR.ro. Împreună cu partenerii săi, ANSWEAR.ro vine în sprijinul adepților tineri și talentați din lumea modei, ajutându-i să își împlinească visurile, să acumuleze cunoștințe noi, facilitându-le intrarea în industria de fashion.

Duelul stiliștilor este o consecință a strategiei de brand și personificată prin sloganul #WeAreTheAnswear. Concursul s-a bucurat de popularitate în comunitățile ANSWEAR din mai multe țări unde a avut loc și edițiile precedente au reprezentat un punct de pornire pentru mulți designeri și bloggeri talentați.

Începând cu acest an, Duelul Stiliștilor este organizat la nivel internațional. Adevărata provocare pentru participanți va fi realizarea un styling original folosind produsele brandului ANSWEAR. Cu aceasta ocazie ANSWEAR a pregătit o colecție specială de haine și accesorii în ton cu cele mai hot trenduri de primăvara 2019! Standardele sunt foarte înalte: satin strălucitor, șifon delicat, modă de designer și culori de primăvara.

Cele mai citite articole

Participanții se pot înscrie pe website-ul competiției duelulstilistilor.answear.ro până pe 15 octombrie. Ulterior perioadei de înscrieri, juriul compus din experți în moda precum Roxana Voloseniuc, Maurice Munteanu, Ana Morodan și Mara Coman vor alege cele mai bune stylinguri înscrise.

Primii trei câștigători ai competiției se vor bucura de un shooting în revista ELLE, alături de premii speciale din partea partenerilor Sephora și Fitbit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/duelul-stilistilor-o-competitie-speciala-answear-ro-623476/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si