Prima pagină » Angajat sau antreprenor? Ce alegi?

Angajat sau antreprenor? Ce alegi?

Autor: admin
0 comentarii

Angajat sau antreprenor? Ce alegi?

Iar dacă încă nu știi încotro să mergi, interviurile eJobs cu tineri antreprenori îți vor fi de ajutor. Deschidem așadar seria interviurilor cu Cătălina David care, la 30 de ani, alături de fratele ei, rulează afaceri de peste 30.000 de euro dintr-o cofetărie lansată în urmă cu aproape cinci ani.

Începutul

Cătălinei i-a luat ceva timp până să-și găsească vocația și să lanseze propria afacere, trecând înainte prin patru joburi în diverse domenii și încercând să descopere ce i-ar plăcea să facă cu adevărat. Ca orice tânăr la început de drum, a considerat că orice experiență îi va fi utilă pe termen lung și s-a angajat la vârsta de 20 de ani într-o companie antreprenorială ce importa produse profesionale pentru animale. Lucra part-time ca secretară în compania respectivă, ulterior preluând poziția de agent de vânzări. Ambiția ei ca angajată nu s-a oprit aici, astfel că ulterior a ales să meargă mai departe la un job în corporație.

Cele mai citite articole

„Timpul trece oricum, important e să înveți din orice job, din orice experiență și să simți că te dezvolți. Ideal ar fi să-ți găsești mediul acela de lucru care îți face plăcere, să nu te duci la job din obligație’, spune Cătălina, cofondator al firmei CD Exito, firma care administrează brandul Prăjiturel. Ea consideră că experiența primelor joburi este foarte utilă, spunând că acestea ajută să fii mai organizat, mai educat și dacă te decizi să lansezi propria afacere te poate ajuta să vezi lucrurile din mai multe perspective.

„Tinerilor aflați la primul job le recomand să facă orice, însă să facă bine. Are tata o vorbă pe care o am mereu în minte: și dacă te duci să vinzi bilete, trebuie să fii cel mai bun vânzător de bilete’, povestește Cătălina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/angajat-sau-antreprenor-ce-alegi-624152/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!