Prima pagină » (P) Cum folosesti FOREO LUNA play smart pentru un ten curat si radiant

(P) Cum folosesti FOREO LUNA play smart pentru un ten curat si radiant

Autor: admin
0 comentarii
(P) Cum folosesti FOREO LUNA play smart pentru un ten curat si radiant

Descopera primul dispozitiv facial de curatare intelligent care schimba ingrijirea personalizata cunoscuta pana acum. Este momentul sa va indragostiti de noul vostru smart beauty-coach FOREO LUNA play smart.

LUNA play smart este primul smart coach inteligent de frumusete din lume care analizeaza nivelurile de hidratare ale pielii si reda imediat o rutina personalizata de curatare care este unica pentru nevoile tale.

LUNA play smart se conecteaza la aplicatia pentru mobil FOREO foarte simplu.  Trebuie doar sa creati un cont, sa raspundeti la testul pentru profilul tenului, apoi sa analizati pielea pentru feedback-ul in timp real privind varsta si umiditatea pielii. Dupa ce ati terminat analiza, folositi peria pentru curatare faciala LUNA play smart pentru curatarea tenului.

Urmeaza acesti pasi simpli pentru a-ati crea o rutina personalizata de ingrijire cu FOREO LUNA play smart:

  1. Descarca aplicatia FOREO aici: Android sau Apple.
  2. Creaza un cont si raspunde la intrebari
  3. Sincronizeaza device-ul LUNA play smart la aplicatie: tine apasat butonul ON/OFF timp de 3 secunde, pana incepe sa lumineze intermitent.Asteapta cateva secunde sa se conecteze.
  4. Indeparteaza machiajul si spala fata inainte de analiza pielii.
  5. Incepe cu obrazul stang, frunte si la final, nas.
  6. Aplicatia va furniza un profil detaliat al pielii: tipul de ten, varsta biologica si alte detalii.
  7. Tamponeaza fata si aplica un cleanser direct pe piele sau pe LUNA play smart. Foloseste peria de curatare faciala cu miscari circulare, schimband portinea la fiecare vibratie. Se opreste automat cand rutina de curare este completa.
  8. Analizeaza piela cel putin de doua ori pe saptamana pentru un program de curatare updatat. De fiecare data cand pornesti dispozitivul ultima rutina de curatare este deja memorata, insa este vital sa il updatezi pentru cele mai bune rezultate.

Cele mai citite articole

Fii un #GameChanger si descopera revolutionara LUNA play smart intr-o gama de 7 culori incitante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, and Sunflower Yellow.

LUNA play smart este diponibila in Romania in magazinele Douglas, DM drogerie markt si pe emag.ro la un pret de 449 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-cum-folosesti-foreo-luna-play-smart-pentru-un-ten-curat-si-radiant-623949/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si