Prima pagină » (P) Când chimia din bucătărie devine experiența pe care ne-o dorim

(P) Când chimia din bucătărie devine experiența pe care ne-o dorim

Autor: admin
0 comentarii

(P) Când chimia din bucătărie devine experiența pe care ne-o dorim

#FunDining, o revoluție în experiența oaspeților

Locațiile noastre din Mega Mall și din Promenada Mall își păstrează unicitatea și nu seamănă cu restaurantele de mall, întrucât am investit în spații suficient de mari și de aerisite astfel încât să putem mixa perfect două ingrediente: gastronomia internațională rafinată și distracția (prin zona de entertainment extinsă cu piste de bowling, mese de biliard, snooker, playstation).

Ajutăm la construirea unor ecosisteme alimentare locale sustenabile

trickSHOT este o companie integral românească și are o echipă de peste 200 de angajați. Ne dorim să construim un ecosistem sustenabil pentru producătorii români, de aceea, o parte  dintre furnizorii noștri de bază sunt producători locali (producători de carne de vită Angus, provenită de la bovine Angus crescute în Transilvania, certificată internațional la cel mai înalt standard de calitate și ferme mici de legume – fructe). Și acest lucru înseamnă, fără îndoială, preparate mai gustoase, mai proaspete și o experiența familiară, dar unică în același timp.

Vitamin Boost în mix-uri delicioase

Detox, boost de energie, echilibru… Știm că starea de bine vine mai ales din interior, la fel cum știm și că avem puțin timp în care să alegem să mâncăm sănătos. De aceea, am creat 5 tipuri de mixuri predefinite de smoothies atent selecționate, care oferă oaspeților luxul alegerii în mai puțin de zece secunde a unui shot de sănătate. Pentru că vrem ca oaspeții să înțeleagă că a mânca sănătos în oraș sau la birou poate fi oricând o alegere!

trickSHOT este un business 100% românesc și un concept de fine dining și distracție cartografiat până la ultimul detaliu pentru a atinge acea exigență nerostită a oaspetelui: starea de bine!

Cele mai citite articole

✓ trickSHOT Mega Mall

Pierre de Coubertin 3-5, etaj 2, București, 0756.030.211

✓ trickSHOT Promenada

Calea Floreasca 246 B,

etaj 2, București, 0756.143.303

Parte din atmosferă

Muzică, terase deasupra forfotei Capitalei, cu look de grădină urbană, un spațiu generos cu lumini calde în care poți naviga cu privirea și o bucătărie deschisă unde poți trage cu ochiul la îndemânarea bucătarilor. Totul pentru ca fiecare oaspete să experimenteze vibe-ul trickSHOT în orice clipă.

Îndrăznește și tu să îți dai un upgrade experienței în oraș, fie că alegi să petreci un moment alături de familie sau de prieteni. Te așteptăm la trickSHOT!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-cand-chimia-din-bucatarie-devine-experienta-pe-care-ne-o-dorim-623779/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si