Prima pagină » Ești îndrăgostită de persoana nepotrivită? Aceste semne sunt cel mai bun indiciu

Ești îndrăgostită de persoana nepotrivită? Aceste semne sunt cel mai bun indiciu

Autor: admin
0 comentarii

Ești îndrăgostită de persoana nepotrivită? Aceste semne sunt cel mai bun indiciu

Câteodată ne dăm seama abia la sfârșitul unei relații că am stat alături de o persoană nepotrivită. În acel moment, este prea târziu să mai recuperăm tot timpul pierdut și toate încercările eșuate de a face relația să meargă.

Nu lăsa sentimentele pe care le ai pentru el să te orbească. Dacă aceste lucruri se regăsesc în viața voastră de cuplu, atunci ar trebui să pui punct cât mai repede, deoarece ești împreună cu o persoană toxică.

1. Îți vorbește urât

Să primești injurii este un lucru foarte deranjat, chiar și dacă sunt spuse la nervi. Nimic nu scuză un limbaj jignitor. Dacă partenerul tău îți adresează jigniri și îți vorbește urât fără să-i pese cât de mult te poate afecta acest lucru, înseamnă că nu te respectă. Ar trebui să te gândești serios dacă vrei să continui relația, pentru că nimeni nu merită să fie tratat astfel.

2. Te face să aștepți

Punctualitatea este un aspect important, chiar și într-o relație. De exemplu, dacă vei întârzia la prima întâlnire, cu siguranță nu vei lăsa o impresie prea plăcută. Dacă partenerul tău te lasă să aștepți mult timp fără un motiv important și fără să-și ceară scuze, înseamnă că nu te respectă destul de mult încât să dea importanță acestui lucru.

3. Minte mereu

Nu îți trebuie neapărat dovezi clare că el te-a mințit. Atât timp cât simți că mereu inventează câte ceva pentru a scăpa cu bine din orice situație, este clar că nu este persoana potrivită cu care să-ți clădești o relație. Viața de cuplu se bazează pe încredere și sinceritate, de aceea ar trebui renunți la el cât mai curând.

4. Nu se ține de promisiuni

Este important să știm că ne putem baza pe o promisiune, iar dacă partenerul tău nu ia în serios ce spune și angajamentele luate, de ce ți-ai mai pierde timpul cu cineva atât de neserios? Și în această situație este vorba de lipsă de respect, pentru că, pur și simplu, nu îi pasă de tine. Uită de el, pentru că este doar o pierdere de timp.

5. Vă certați în fiecare zi

Nu este ceva anormal să te cerți cu partenerul tău. Se întâmplă tuturor, orice cuplu trece prin anumite probleme. Dar asta nu înseamnă că este acceptabil să te cerți în fiecare zi. Dacă ți se întâmplă acest lucru și nu trece o zi fără să găsiți un motiv pe care să vă contraziceți, atunci nu este sub nicio formă persoana potrivită pentru tine. Dacă nu reușiți să vă înțelegeți, mai devreme sau mai târziu relația se va sfârși garantat.

6. Îl înșeli constant

Indiferent de motivul pe care îl ai, dacă îți înșeli partenerul constant înseamnă că ceva nu este în regulă. Chiar dacă întâmpinați o situație mai dificilă, să înșeli nu este acceptabil. Acest lucru înseamnă că simți și tu că partenerul tău nu este potrivit pentru tine și că îți trebuie altceva. Așa că, gândește-te mai bine ce îți dorești într-un partener și nu continua o relație care poate provoca doar nefericire.

7. Te înșală

Nu încerca să negi cele întâmplate, deși poate fi greu de crezut că partenerul tău te-ar înșela. Acceptă situația și treci mai departe, pentru că el nu mai are ce căuta în viața ta.

8. Nu te susține

Cele mai citite articole

Oricine are visuri și pasiuni, iar dacă partenerul tău nu te susține și nu dă importanță acestor aspecte, atunci cine o va face? Este foarte important să ai pe cineva care să te susțină și chiar să te ajute să ajungi unde îți dorești.

9. Încearcă din răsputeri să te schimbe

Acest lucru înseamnă că nu te acceptă așa cum ești și că vrea să te schimbe pentru a te încadra în preferințele lui. Sau, mai grav, pentru a găsi un motiv pentru care să te iubească. Asta nu este iubire, nu trebuie să te schimbi pentru nimeni și nu trebuie să lași pe nimeni să-ți distrugă încrederea în tine.

10. Prietenii tăi te atenționează

Într-adevăr, când ești într-o relație, nu trebuie să asculți de tot ce auzi în jur, pentru că unele chestii pot fi doar răutăți care nu te ajută la nimic. Însă, există situații în care, din cauza sentimentelor puternice pe care le ai, nu reușești să observi niște lucruri care sunt evidente. Dacă un număr mare de prieteni te atenționează că el este o persoană nepotrivită pentru tine, ar trebui să asculți ce au de zis.

11. Nu te simți cu adevărat fericită

Dacă la întrebarea „Ești fericită?” răspunsul nu este imediat „da”, înseamnă că nu te afli în relația potrivită. Să nu ai impresia că este ok să te mulțumești cu puțin, pentru că el ar trebui să facă tot posibilul ca să fii cea mai fericită din lume.

12. Urăști ce ai devenit din cauza lui

Dacă ajungi să te simți nemulțumită cu schimbările pe care le-ai făcut din cauza partenerului tău, atunci el nu este potrivit pentru tine. El ar trebui să te ajute să devii o persoană mai bună și să te maturizezi, nu să te transforme într-o persoană pe care să ajungi să o urăști.

13. Este violent

Din păcate, există multe victime ale violenței domestice. Nu-l lăsa să te agreseze în niciun fel, verbal sau fizic. Dacă se întâmplă, chiar și o singură dată, să te lovească, pleacă imediat.

14. Îți transmite numai energii negative și preferi să nu-l ai prin preajmă

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți strice dispoziția? Simți că are mereu ceva de comentat și că nu te poți bucura de nimic? Dacă simți că în lipsa lui îți este mult mai bine, atunci ar fi cazul să renunți de tot la el.

Citește și:
Nu te căsători până nu discuți aceste lucruri cu partenerul tău!

Text: Diana Babanica
Foto: Instagram.com/doyoutravel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/esti-indragostita-de-persoana-nepotrivita-aceste-semne-sunt-cel-mai-bun-indiciu-610185/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si