Prima pagină » Găsește-ți job cu CV-ul tău eJobs la Târgul de Cariere Alba Iulia

Găsește-ți job cu CV-ul tău eJobs la Târgul de Cariere Alba Iulia

Autor: admin
0 comentarii

Găsește-ți job cu CV-ul tău eJobs la Târgul de Cariere Alba Iulia

Companiile BMT Driving Solutions, Azets, STC Star Transmission, Electro Alfa, Bosch Automotive participă la eveniment cu posturi pentru cei aflați la începutul carierei, dar și pentru persoanele cu experiență profesională.

Ce e nou la Târgul de Cariere Alba Iulia?

„Ne bucurăm să revenim și în acest sezon la Alba Iulia. Ediția aceasta aduce noutăți importante în ceea ce privește
modul de analizare a CV-urilor. Introducem digitalizarea CV-ului, o metodă care sperăm să devină din ce în ce mai populară în rândul candidaților’, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Candidații vor avea ocazia să interacționeze direct cu angajatorii și să aplice pe loc la joburile care îi interesează cu ajutorul CV-ului eJobs. La intrarea în târg, echipa eJobs le va imprima CV-ul sub forma unui QR code pe care companiile prezente la Târgul de Cariere Alba Iulia îl pot scana. Partea cu adevărat grozavă e că dacă nu ai cont pe eJobs.ro, ți-l poți face pe loc, gratuit, la cabina telefonică de consiliere profesională, iar la finalul zilei îți poți completa CV-ul proaspăt creat în întregime, știind că fiecare companie la care ai aplicat va avea acces întotdeauna la cea mai recentă versiune a CV-ului tău.

Cele mai citite articole

De ce e digitalizarea CV-ului atât de importantă?

„Toți angajatorii sunt acum în mediul online. La fel și o parte tot mai mare dintre candidați, pentru că, atât unii, cât și ceilalți, caută o fluidizare a procesului de recrutare. Vor ca lucrurile să se întâmple mai simplu, mai rapid și mai comod, iar varianta aplicării online, cu CV digital, le permite să jongleze mai ușor cu numărul crescut de oportunități, fie că vorbim despre selectarea unor candidați sau despre alegerea unei oferte de muncă. Tendința este confirmată și de cifre – în acest moment, eJobs are o bază de 3,9 milioane de CV-uri digitale, iar numărul crește de la lună la lună’, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Citește continuarea AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/gaseste-ti-job-cu-cv-ul-tau-ejobs-la-targul-de-cariere-alba-iulia-627210/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si