Prima pagină » Kit Harington mulțumește echipei „Game of Thrones” pentru soția și viitorii copii

Kit Harington mulțumește echipei „Game of Thrones” pentru soția și viitorii copii

Autor: admin
0 comentarii

Kit Harington mulțumește echipei „Game of Thrones” pentru soția și viitorii copii

„Mi-am întâlnit soția în acest show”, spune Kit referindu-se la Rose Leslie (Ygritte, iubita lui Jon Snow) care a avut un sfârșit destul de tragic în poveste, dar alături de care trăiește o frumoasă căsnicie de anul trecut. „(Game of Thrones) mi-a dat, sper, viitoarea familie, și viața mea de acum înainte”.

Emilia Clarke a intervenit în conversație adăugând „La fel și aici, mai puțin partea cu soția”, spre amuzamentul celorlalți. Emilia a precizat că datorează întreaga carieră rolului din „Game of Thrones”. „Mi-a dat întreaga viață pe care o trăiesc acum. Îi datorez absolut totul”.

În timp ce fanii trebuie să aștepte până anul viitor pentru sezonul final din „Game of Thrones”, unul dintre scenariști, David Benioff, insistă că ceea ce urmează merită așteptarea. „Ca să fiu sincer, sezonul final durează atât de mult pentru că este cel mai mare lucru pe care l-am făcut până acum. Cred că atunci când oamenii îl vor vedea vor înțelege de ce ne-a luat atât de mult timp. Este cu mult peste ceea ce am realizat înainte”.

Cele mai citite articole

Declarația lui Benioff ne-a făcut doar mult mai curioași și mai nerăbdători să urmărim continuarea și mai ales, finalul fenomenului „Game of Thrones”. Deși s-au vehiculat zvonuri conform cărora serialul va avea mai multe spin off-uri, HBO a confirmat până acum un singur prequel în care acțiunea se va produce în Age of Heroes, cu mii de ani înaintea acțiunii din „Game of Thrones”. Iar zvonurile spun că filmările vor începe în Wales, luna viitoare.

Potrivit autorului cărților originale, George R.R. Martin, există numeroase idei pentru realizarea mai multor prequel-uri. „Avem cinci prequel-uri în mai multe etape de dezvoltare. Deci nu am terminat încă cu Westeros”.

Citește și:
Kit Harington spune că sezonul final din „Game of Thrones’ nu va mulțumi pe toată lumea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/kit-harington-multumeste-echipei-game-thrones-pentru-sotia-si-viitorii-copii-620936/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si