Prima pagină » Peter Dinklage spune că filmarea ultimei scene din „Game of Thrones” a fost incredibil de tristă

Peter Dinklage spune că filmarea ultimei scene din „Game of Thrones” a fost incredibil de tristă

Autor: admin
0 comentarii

Peter Dinklage spune că filmarea ultimei scene din „Game of Thrones” a fost incredibil de tristă

Peter Dinklage, care interpretează rolul lui Tyrion Lannister în „Game of Thrones”, a câștigat anul acesta premiul Emmy `outstanding supporting actor in a drama series`. După cum știm cu toții, serialul se apropie de final în anul care urmează, iar actorii și-au exprimat atât recunoștința, cât și melancolia în urma încheierii filmărilor în luna iulie.

După ce a i-a fost înmânat premiul, Peter le-a spus celor de la Variety că, pentru el, „Game of Thrones” a reprezentat mai mult decât un serial excepțional, ci o familie imensă din care a făcut parte. „Sunt sigur că ați mai auzit asta și înainte din partea mai multor actori, dar, în acest caz, am fost departe de casă. Locuiesc în New York și am filmat show-ul în Europa, așa că, de multe ori, am fost nevoit să stau acolo, fără să pot merge acasă în weekend-uri. Așa am construit legături cu comunitatea din Irlanda și câteva alte țări în care am mai filmat. A fost, într-adevăr, trist să-mi iau rămas bun, pentru că nu am spus la revedere doar show-ului, ci și vieții de acolo”, a precizat Peter.

Cele mai citite articole

„Game of Thrones” va avea premiera celui de-al optulea sezon pe HBO, în 2019, iar Peter Dinklage este foarte mândru de evoluția personajului pe care l-a interpretat de-a lungul serialului. „Am adorat acest personaj și poveștile pe care le-am spus. Este atât de frumos când ceilalți oameni simt aceleași lucruri pe care le simți și tu”.

Citește și:
Reacția lui Tyrion la scena de sex dintre Daenerys și Jon Snow din `Game of Thrones` dezvăluie detalii despre continuarea show-ului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/peter-dinklage-spune-ca-filmarea-ultimei-scene-din-game-thrones-fost-incredibil-de-trista-620942/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!