Prima pagină » Kit Harington spune că sezonul final din „Game of Thrones” nu va mulțumi pe toată lumea

Kit Harington spune că sezonul final din „Game of Thrones” nu va mulțumi pe toată lumea

Autor: admin
0 comentarii

Kit Harington spune că sezonul final din „Game of Thrones” nu va mulțumi pe toată lumea

„Cred că atunci când un serial de televiziune se desfășoară timp de opt, nouă ani, momentul în care trebuie să se termine este destul de dificil. Cred că nu toată lumea va fi împăcată cu finalul, știi, nu poți mulțumi pe toată lumea. Serialele mele preferate sunt Sopranos, Breaking Bad și The Wire, iar toate s-au terminat într-un fel în care…nu te va satisface niciodată”, spune Kit.

Game of Thrones se întoarce pe HBO în 2019, deși încă nu se știe data exactă a premierei, și nici alte detalii despre cum va evolua povestea. Emilia Clarke a declarat într-un interviu că filmând ultima scenă în rolul lui Daenerys Targaryen a bulversat-o, „știind că urmează să fie un aspect care va persista în mințile oamenilor despre ceea ce este Daenerys…”.

Cele mai citite articole

Emilia Clarke a postat un mesaj emoționant pe Instagram, după terminarea filmărilor, spunând „M-am urcat într-o barcă ce va merge către o insulă pentru a-mi lua rămas-bun de la pământul care mi-a fost casa departe de casă aproape un deceniu. A fost o călătorie #gameofthrones mulțumesc pentru viața pe care nu aș fi visat niciodată că aș putea să o trăiesc și pentru familia căreia îi voi duce mereu dorul”.

Citește și:
Reacția lui Tyrion la scena de sex dintre Daenerys și Jon Snow din `Game of Thrones` dezvăluie detalii despre continuarea show-ului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/kit-harington-spune-ca-sezonul-final-din-game-thrones-nu-va-multumi-pe-toata-lumea-620454/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!