Prima pagină » Lansarea noului Audi Q8, un eveniment spectaculos, cu numeroase momente speciale

Lansarea noului Audi Q8, un eveniment spectaculos, cu numeroase momente speciale

Autor: admin
0 comentarii

Lansarea noului Audi Q8, un eveniment spectaculos, cu numeroase momente speciale

Evenimentul a avut loc la Showroom-ul Porsche din Pipera, București, și a fost prezentat de actrița Ana Ularu. Noul model a putut fi observat în detaliu de cei prezenți în seara lansării, printre care s-au numărat și vedete precum Andreea Berecleanu, Amalia Enache, Carmen Brumă, Andreea Bălan și Corina.

Atmosfera a fost întreținută de cvartetul Amadeus și o trupă de dans flamenco, iar prezentarea de modă Parlor a încântat invitații cu rochii special create de Veronica Zaharia.

Urmărește interviurile de mai jos și descoperă care sunt principalele calități de care vedetele țin cont atunci când sunt în căutarea unei mașini.

Ana Ularu

Andreea Berecleanu

Corina

Andreea Bălan

Amalia Enache

Cele mai citite articole

Audi Q8 introduce acum un nou „chip’ în familia Q, datorită grilei impunătoare a radiatorului, specifică mărcii, și anume singleframe. Cele șase lamele cromate verticale conferă grilei radiatorului prestanță și robustețe. Masca lată, colorată opțional, leagă structura singleframe de farurile distinctive.

Gama de culori exterioare include 12 nuanţe care subliniază designul sportiv al modelului Audi Q8. Printre acestea, se numără şi două culori noi, respectiv portocaliu dragon orange şi albastru galaxy blue. Pentru interiorul modelului Audi Q8, clienţii pot alege din diferite culori şi configuraţii. Scaunele acoperite cu piele, oferite în trei variante, inclusiv varianta de top, cu piele Valcona, sunt disponibile încă din varianta de echipare de bază.

Pentru cele două variante design selection, partea superioară a bordului este acoperită cu piele. Interiorul emană calm, datorită izolaţiei fonice complexe şi a caracteristicilor aerodinamice sofisticate. Parbrizul dublu este o dotare standard. Opţional, Audi oferă şi geamurile laterale din sticlă acustică, precum şi o variantă de parbriz încălzit.

Ecranul MMI touch response superior este elementul central al interiorului modelului Audi Q8. Datorită designului special, modelul devine o suprafaţă neagră unitară, atunci când nu este activ. Simbolurile clare, uşor de înţeles, demonstrează precizia digitală de la bordul modelului Audi, precum şi nivelul înalt de integrare a arhitecturii şi a posibilităţilor de operare. Astfel, simplitatea înlocuieşte complexitatea. Toate liniile principale pornesc de la display-ul de mari dimensiuni, precum fanta de ventilaţie care ia forma unei benzi continue, cu lamele cromate şi un bandou elegant, de aluminiu.

În combinație cu tehnologia HD matrix LED, farurile şi blocurile optice au lumini de semnalizare dinamice şi sunt puse în scenă într-o manieră impresionantă, în momentele în care șoferul încuie și descuie maşina. Cei care deţin un Q8 pot utiliza aplicaţia myAudi de pe smartphone-ul lor, pentru a activa diferite funcții de iluminare şi pentru a le putea admira din exteriorul maşinii. Este o dotare unică între concurenți.

Cheia opţională Audi connect permite accesul digital la automobilul Q8. Astfel proprietarul plus încă patru șoferi ai mașinii pot încuia și descuia mașina și pot porni motorul folosindu-şi smartphone-ul Android. Funcţia standard de personalizare îi permite proprietarului să memoreze până la 400 de parametri preferaţi în profilurile individuale ale utilizatorilor, precum poziţia scaunului şoferului, setările sistemului de aer condiţionat sau funcţiile media frecvent utilizate şi destinaţiile de navigaţie.

În spatele tuturor acestor funcţii, se află o componentă tehnică foarte avansată a mărcii Audi: unitatea centrală de comandă a sistemelor de asistenţă a şoferului, o dotare standard pentru Q8. Aceasta calculează în permanență structura curentă a zonei din jurul maşinii.

Începând cu luna octombrie, puteți testa și achiziționa noul Audi Q8 în rețeaua de distribuitori Audi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lansarea-noului-audi-q8-un-eveniment-spectaculos-cu-numeroase-momente-speciale-624074/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si