Prima pagină » Lecții despre creșterea și educarea copiilor pe care le-am învățat de la Kate Middleton

Lecții despre creșterea și educarea copiilor pe care le-am învățat de la Kate Middleton

Autor: admin
0 comentarii

Lecții despre creșterea și educarea copiilor pe care le-am învățat de la Kate Middleton

Iată 9 lecții despre creșterea și educarea copiilor pe care le-am învățat de la Kate Middleton, Ducesa de Cambridge.

1.Ocupă-te personal de copii

Kate a refuzat să angajeze o dădacă după ce l-a născut pe Prințul George, insistând că ea, împreună cu Prințul William, se pot descurca și fără ajutorul unei dădace. Deși familia ei s-a mărit de atunci, Kate încă se ocupă personal de copii, făcând tot posibilul să petreacă căt mai mult timp cu ei.

2.Protejează intimitatea copilului tău

Ducesa de Cambridge înțelege interesul publicului față de fiul și fiica ei, dar cu toate astea ar face orice îi stă în putință pentru a-i proteja de paparazzi. De fapt, după nașterea fiicei lor, Charlotte, Kate și William au insistat că au nevoie de intimitate.

3. Profită de abilitățile și talentele tale

Kate a demonstrat că are talent în domeniul fotografiei, odată cu apariția pozelor cu prințesa Charlotte și prințul George. De asemenea, Kate a fost cea care a pozat-o pe Charlotte pentru portretul oficial al adorabilei prințese.

4. Cunoaște importanța unei seri romantice în doi

Indiferent că se duc la un meci de baschet în New York, un film în mijlocul săptămânii sau iau cina la localul din apropierea casei, Kate și William știu cum să profite de timpul petrecut în doi.

5.Împărtășește-ți hobby-urile

Prințul George calcă deja pe urmele părinților lui sportivi. După o vizită recentă în Scandinavia, Kate și William au declarat că micul George a avut deja prima lecție de schi, la doar 2 ani.

6.Pune limite

Cele mai citite articole

Kate a dat de înțeles de mult timp că pune rolul de mamă înaintea celui de ducesă. Nu a angajat un șofer pentru a o escorta acasă de la spital după ce a născut, ci a dus-o soțul ei acasă, de fiecare dată. De asemenea, și-au petrecut Crăciunul la părinții ei, și nu cu Regina.

7.Ai încredere în sfaturile mamei

Când are nevoie de ajutor, Kate apelează în mod obișnuit la Carole, mama ei.

8. Nu încuraja competiția dintre frați

Secretul lui Kate? Își menține relația strânsă cu George petrecând timp doar cu el. Iar, ulterior, își rezervă timp și pentru micuța Charlotte.

9.Nu te sfii să impui disciplină

La nunta surorii ei, Kate nu s-a dat în lături să le facă observație atât copiilor ei, dar și celorlalți copii, ca să vorbească mai încet. Hei, nu poți fi părintele „de gașcă” întotdeauna!

Citește și:
Un expert în limbajul trupului a analizat relația lui Kate Middleton cu cei doi copii

Text: Catinca Sulea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/lectii-despre-cresterea-si-educarea-copiilor-pe-care-le-am-invatat-de-la-kate-middleton-588670/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si