Prima pagină » Motivele pentru care a lua o pauză în relație NU este o idee bună

Motivele pentru care a lua o pauză în relație NU este o idee bună

Autor: admin
0 comentarii

Motivele pentru care a lua o pauză în relație NU este o idee bună

Trebuie să fi trecut măcar o dată printr-o pauză în relație. Este atât de comună încât unele persoane o experimentează chiar de mai multe ori, fie că ele sunt cele care decid să facă acest pas, fie că inițiativa este a partenerului.

Specialiștii ne spun că cei care apelează la această formă de pauză sunt destul de siguri că vor să se despartă de partener, dar nu vor să se confrunte cu acel sentiment inconfortabil sau se tem să nu rămână singuri în perioada în care își doresc să întâlnească alte persoane. Astfel, își păstrează deschise ambele opțiuni.

Ambele sexe apelează la această metodă, mai ales în jurul vârstei de 20 de ani. Nu ar fi mult mai simplu să rămâi singură și să păstrezi legătura cu mai multe persoane dacă nu ești pregătită pentru o relație, decât să te implici într-o relație, iar mai apoi să îl rănești într-un mod atât de incert?

Experții ne dau și câteva exemple de motive la care unele persoane apelează atunci când iau în considerare pauza în relație: folosește metoda sub forma unei amenințări pentru a obține mai mult de la relație decât primește, vrea mai mult timp liber (ieșiri în oraș cu prietenii și vacanțe separate), încearcă să te mențină interesată fiind evaziv și greu de cucerit, vrea să simtă că are mai mult control sau se pregătesc pentru despărțirea definitivă.

Cele mai citite articole

Oricare ar fi motivul, nu te minți singură. O pauză înseamnă, de cele mai multe ori, că relația a luat sfârșit. Indiferent de termenii pe care îi stabiliți în această pauză, tu vei fi obligată să aștepți o decizie finală din partea lui, în timp ce el va încerca să găsească pe cineva mai bun decât tine. Te-ai simți în regulă cu acest lucru?

Sfârșitul unei relații este o șansă pentru ca ambele persoane să aibă parte de noi începuturi, dar atunci când unul dintre parteneri nu vede sensul pauzei, trebuie să se conformeze situației și să aștepte ca cel care a inițiat-o să decidă ce se va întâmpla cu relația lor. Nu te pune singură pe locul al doilea, nu accepta ca cineva să-ți spună că nu ești îndeajuns de bună și nu accepta nimic mai puțin decât ceea ce meriți. Cel mai bun lucru pe care îl poți face într-o astfel de situație este să pui capăt definitiv relației. Deși este foarte dificil, gândește-te că lucrurile se întâmplă cu un scop, iar ceea ce urmează să ți se întâmple poate fi mult mai special decât ce ai avut înainte.

Citește și:
Bărbații care au aceste 10 trăsături sunt cei mai buni parteneri pentru o femeie puternică

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/motivele-pentru-care-lua-o-pauza-in-relatie-nu-este-o-idee-buna-633552/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si