Prima pagină » (P) La Roche-Posay lansează o nouă gamă de produse ANTHELIOS

(P) La Roche-Posay lansează o nouă gamă de produse ANTHELIOS

Autor: admin
0 comentarii
(P) La Roche-Posay lansează o nouă gamă de produse ANTHELIOS

Noua gamă de produse ANTHELIOS folosește TEHNOLOGIA XL–PROTECT™ și oferă o protecție foarte ridicată împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA, UVB, radiatiilor infraroșii şi poluării.

Gama ANTHELIOS este cea mai recomandată marcă de medicii dermatologi din România și asta deoarece produsele conțin antioxidanți de ultimă generație, precum Vitamina E și Baicalina, ce acționează în profunzime.

Pe lângă aceste ingrediente, ANTHELIOS protejează pielea sensibilă și pielea care suferă de alergii solare, oferindu-i o protecția UVA extrem de ridicată (un nivel de protecție mai strict decât normele și recomandările europene) și o textură special concepută pentru a răspunde nevoilor tuturor tipurilor de piele sensibilă.

Totodată, produsele din gama ANTHELIOS au o formulă ultra-minimalistă, doar cu ingredientele esențiale (non-comedogenic, testate sub supraveghere dermatologică și pediatrică, fără parabeni), așadar sunt recomandate și pentru copii.

Vara asta, pentru a te proteja de razele soarelui, poți încerca ANTHELIOS Wet Skin Dermo-Pediatrics SPF 50+ Gel-fluid. Produsul se poate aplica atât pe pielea umedă, cât și pe cea uscată, fiind un gel invizibil care se absoarbe instant în piele și crează un film hidrofobic pe piele pentru a ajuta la respingerea apei. Protecția SPF se menține chiar și la aplicarea pe pielea umedă. Este potrivit pentru pielea sensibilă a copiilor, pentru pielea intolerantă la soare, intensitate solară foarte ridicată sau expunere la soare intensă. Produsul oferă protecție optimă SPF 50+ împotriva razelor datorită sistemului patentat de filtrare Mexoplex® asociat cu Apa Termală La Roche-Posay, calmantă și anti-oxidantă. Are o textură ușor de aplicat, non-grasă și non-lipicioasă și nu lasă urme albe la aplicarea pe pielea umedă.

Cele mai citite articole

Este recomandat să folosești și My UV Patch, primul plasture flexibil, conectat ce permite expunerea la soare în siguranță și, în același timp, te informează în timp real despre expunerea ta la razele UV. Acest produs conține straturi fotosensibile ce își schimbă culoarea sub razele soarelui. Este un plasture subțire și transparent, auto-adeziv și rezistent la apă ce rezistă până la 5 zile. Plasturele poate fi folosit inclusiv pe pielea sensibilă a copiilor.

Pentru a monitoriza nivelul radiațiillor UV, este necesară scanarea plasturelui cu telefonul după instalarea aplicației My UV Patch.

My UV Patch este gratuit și poate fi comandat în limita stocului disponibil exclusiv de pe site-ul http://www.laroche-posay.ro/saveyourskin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/p-la-roche-posay-lanseaza-o-noua-gama-de-produse-anthelios-612126/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si