Prima pagină » (P) MANU Cosmetics. Mărturisiri unicat despre machiaj și îngrijirea tenului

(P) MANU Cosmetics. Mărturisiri unicat despre machiaj și îngrijirea tenului

Autor: admin
0 comentarii
(P) MANU Cosmetics. Mărturisiri unicat despre machiaj și îngrijirea tenului

Este bine că te preocupă bunele practici în machiaj și îngrijirea tenului. Felicită-te pentru asta și citește mai departe despre produsele cosmetice profesionale folosite de femeile care au descoperit MANU Beauty Cosmetics.                              

MANU – Pentru că ești diferită 

Pentru că ești diferită de restul femeilor care mărturisesc că fac compromisuri legate de cosmeticele folosite și ai grijă de tine atunci când folosești produse pentru machiaj sau îngrijirea tenului.

Fie că folosești un fond de ten sau un ruj pielea ta are evoie de o îngrijire corectă.

Clientele MANU Cosmetics au descoperit pe pielea lor – la propriu – că aceste produse sunt deosebit de bune și conțin ingrediente testate si selectate special pentru un ten sănătos.

Toate aceste informații atât de prețioase plus ghidul de utilizare le găsești la secțiunea Utilizare’ în pagina fiecărui produs.

Descoperă universul acestor  produse cosmetice profesionale.

Sursa ta zilnica de frumusețe în materie de makeup, farduri, mascara, gel pentru sprâncene, rujuri, demachiant, creme de față și de ochi, cremă antirid, creme de corp, cremă anti-age și multe altele.

Vrei să faci un tur rapid printre ele? 

IDUN Minerals – Simply pure and clean

Este un producător suedez de produse cosmetice care sunt „Simply pure and clean’. IDUN este un brand destul de nou, lansat pe 08.05.2011 fix de Ziua Internațională a Femeii, dar zeitatea nordică a tinereții veșnice Idun care reprezintă punctul de inspirație dăinuie de foarte multă vreme.

Machiajele minerale extrapurificate și produsele vegane de îngrijire a pielii marca IDUN Minerals sunt adevărate vehicule către tinerețea veșnică. Fondul de ten mineral va fi preferatul tău. Interpretările artistice ale brandului sunt realizate de renumita artistă Patrizia Gucci. 

Cele mai citite articole

Ellis Faas Cosmetics – Only Tested On Supermodels

Produsele Ellis Faas nu sunt testate pe animale fapt ce a fost recunoscut oficial de PETA. 

Ellis Faas, a fost numită „unul dintre cei mai influenți make-up artiști ai generaţiei sale’ de revista Vogue Paris.

Ea a orchestrat atât evenimente de modă cât și machiaje pentru campanii publicitare alături de branduri celebre și case de modă, inclusiv Yves Saint Laurent, Chanel, Fendi, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Hermès, Givenchy și Gucci. 

Totul a escaladat pentru olandeza Ellis din momentul în care a cunoscut-o pe Emmanuelle Alt, care a introdus-o lui Karl Lagerfeld. Dintr-o dată, Ellis conducea o armată de makeup artiști pentru Fendi și Chanel. Pe urmă au urmat colaborări cu oricine îți imaginezi și nu ți-ai putea imagina vreodată. 

CLARENA – Beauty does matter

Este lider pe piața de produse cosmetice din întreaga Europă, cel puțin la cele pentru îngrijirea tenului. Acestea pot fi foarte ușor obținute de tine de la MANU Cosmetics. Fără silicon, parafină sau parabeni, așadar fără alergii ale pielii și doar cu beneficii vizibile. Creme regeneratoare, creme antirid, totul pentru diferite tipuri de piele – o nebunie frumoasă!

CLARENA supune în laboratoarele sale fiecare produs în parte la teste de calitate de 27 de ori la rând. Mai apoi, toate produsele sunt evaluate de 120 de certificatori. Știind acestea, ai cumpăra de la CLARENA? Ba bine că da!

Ești unică și te diferențiezi în bine

MANU Cosmetics este unic distribuitor în România al produselor marca IDUN Minerals.  Da, ai citit bine: le poți obține numai și numai de aici!

Acum îți este clar și ai aflat ca pe o mărturisire importantă cum stau lucrurile în legătură cu machiajul și îngrijirea tenului. Folosește aceste produse și te vei diferenția în bine!    

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/manu-cosmetics-marturisiri-unicat-despre-machiaj-si-ingrijirea-tenului-692627/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si