Prima pagină » Cine este cel mai bine plătit star de pe Youtube din 2019

Cine este cel mai bine plătit star de pe Youtube din 2019

Autor: admin
0 comentarii

Cine este cel mai bine plătit star de pe Youtube din 2019

Cu siguranță nu mai este un secret pentru nimeni faptul că platformele de socializare, precum Facebook, Instagram și YouTube, reprezintă o sursă de a face bani pentru foarte mulți oameni, în special pentru publicul tânăr.

Dacă până acum credeai că cel mai bine plătiți creatori de conținut sunt din zona de fashion, beauty sau lifestyle, ei bine, află că aceștia fac parte și din alte nișe, cum ar fi gaming sau tehnologie. În plus, cei care au reușit să strângă sume fabuloase de-a lungul anilor au vârste extrem de fragede, cum ar fi zece ani.

Surpriza o reprezintă faptul că cel mai bine plătit star din anul 2019 de pe Youtube este Ryan Kaji, un băiețel în vârstă de doar opt ani. El a reușit să strângă 26 de milioane de dolari.

Așadar, ți-am pregătit o listă cu cel mai bine plătiți creatori de conținut de pe Youtube:

10. VanossGaming: $11.5 milioane

VanossGaming este numele canalului de YouTube pe care îl are Evan Fong. El este un creator de conținut care face clipuri în timp ce se joacă diferite jocuri pe calculator. El face acest lucru din anul 2011, iar în 2019 a strâns 11.5 milioane de dolari.

9. DanTDM: $12 milioane

Precum Evan, și Daniel Middleton este un nume destul de cunoscut în această sferă de gaming. El a început în anul 2012, iar de atunci și până în prezent, are 22.2 milioane de următitori. El se joacă cel mai mult Minecraft, însă a încercat și Fortnite și Roblox.

8. Markiplier: $13 milioane

Mark Fischbach este și el un gamer, dar și comediant. El a ajuns să aibă 24 de milioane de urmăritori. De-a lungul timpului, a colaborat cu diferite companii, dar a și donat 3 milioane de dolari pentru diferite organizații caritabile.

7. PewDiePie: $13 milioane

În mod cert, ai auzit până acum de PewDiePie, sau pe numele său real Felix Arvid Ulf Kjellberg. El a început în anul 2010 și a abordat de-a lungul timpului mai multe genuri de clipuri, inclusiv cele în care le arată urmăritorilor cum decurge o zi din viața lui. Recent, el a anunțat că în anul 2020 va lua o pauză.

6. Preston: $14 milioane

Cele mai citite articole

Preston Arsement, în vârstă de 25 de ani, a început să posteze pe YouTube în anul 2012. El este cunoscut datorită faptului că are clipuri în care face diferite provocări sau mănâncă diferite preparate mai neobișnuite.

5. Jeffree Star: $17 milioane

Din acest top nu se putea să lipsească Jeffree Star, unul dintre cei mai recunoscuți creatori de conținut de pe YouTube în ceea ce privește zona de beauty. El abordează mai multe tipuri de clipuri, cum ar fi cele în care face recomandări de produse sau tutoriale de machiaj. Însă, el a fost și sincer cu privire la viața lui și a vorbit despre asta pe canalul său, cu toate că a primit și critici.

4. Rhett and Link: $17.5 milioane

Rhett McLaughlin și Link Neal sunt recunoscuți datorită faptului că ei sunt gazda emisiunii Good Mythical Morning. Cei doi au mai fost și protagoniști în show-ul Buddy System. Ei au câștigat anul acesta și un premiu important acordat special creatorilor de conținut.

3. Anastasia Radzinskaya: $18 milioane

Anastasia Radzinskaya are doar cinci ani și a reușit să strângă 18 milioane de dolari datorită canalului său de YouTube. Într-un interviu pentru Forbes, părinții ei au dezvăluit faptul că ei au început să posteze pe YouTube diferite clipuri arătând progresul ei în tratamentul pentru paralizie cerebrală.

2. Dude Perfect: $20 milioane

Dude Perfect este numele unui grup de cinci tineri care fac diferite clipuri pe YouTube. Cory și Coby Cotton sunt frați, iar Garrett Hilbert, Cody Jones și Tyler Toney au fost colegi în liceu. Aceștia le prezintă urmăritorilor săi diferitele aventuri de care au parte în sporturile pe care ei le practică.

1.Ryan Kaji: $26 milioane

Și cum trebuie să existe și o persoană care s-a remarcat mai mult, ei bine, aceasta este Ryan Kaji, un tânăr de opt ani, care a reușit să strângă 26 de milioane de dolari de pe urma canalului său de YouTube. Iar dacă te așteptai ca el să aibă un conținut cu totul neașteptat pe YouTube, ei bine, află că el a devenit cunoscut testând jucării și filmându-se în timp ce face asta. El are și o emisiune pe Nickelodeon.

Citește și:
Care-i treaba cu TikTok?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cine-este-cel-mai-bine-platit-star-de-pe-youtube-din-2019-692570/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si