Prima pagină » (P) Pași de urmat pentru o manichiură perfectă

(P) Pași de urmat pentru o manichiură perfectă

Autor: admin
0 comentarii
(P) Pași de urmat pentru o manichiură perfectă

Mâinile ne spun foarte multe lucruri despre o anumită persoană: dacă își mușcă unghiile, este nervoasă și nesigur, dacă sunt neîngrijite, este o persoană puțin constantă și conformistă, în timp ce unghiile bine îngrijite denotă seriozitate, constanță și perfecționism.

Primii pași pentru unghii perfecte

Să începem cu începutul. Înainte de a vă face manichiura aveți nevoie de un kit unghii. Apoi, este esențial să efectuați o îngrijire simplă care vă va face unghiile să arate mai bine. Uneori, în grabă, ignorăm aceste pregătiri, dar ele pot face diferența dintre o manichiură mediocră și una care strălucește singură.

Pentru a vă bucura de niște mâini frumoase, trebuie să acordați puțină atenție unghiilor și să le hidratați în fiecare zi pentru a evita uscarea. Iată câteva sfaturi despre o manichiură perfectă.

Curățați-vă unghiile

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să eliminați orice urmă de lac de unghii rămas de la manichiura anterioară. Poate părea prostie, dar este ca și cum ați aplica machiajul fără să spălați bine fața, rezultatul va fi o treabă făcută de mântuială.

Pentru a face acest lucru, utilizați un disc de bumbac sau un bețișor de ureche înmuiat în dizvolvant de unghii. Dacă este posibil, dizolvantul este indicat să fie fără acetonă și să conțină agenți hidratanți pentru a îmbunătăți sănătatea unghiei.

Tăiați-vă unghiile la o lungime corespunzătoare

Tăiați-vă unghiile ținând cont de lungimea dorită, încercând să fie mai mult sau mai puțin la aceeași lungime. Din punct de vedere estetic nu este bine ca fiecare unghie să aibă o dimensiune diferită. Dacă v-ați rupt una, tăiați-le pe celălalte puțin mai mult, astfel încât să nu fi discrepanță prea mare. Nu vă faceți probleme, vor crește repede. 

Tăiați unghiile la dimensiunea și forma care vă plac cel mai mult, dar încercați să le tăiați drepte, fără colțuri, pentru a evita problemele.

Unele persoane preferă să își înmoaie mâinile în săpun și apă timp de 5 până la 10 minute înainte de a începe să-și taie unghiile. În acest fel, unghiile se înmoaie și se pot tăia mai ușor. Puteți folosi o unghieră (care va fi foarte utilă, mai ales atunci când utilizați mâna stângă dacă sunteți dreptace  sau dreapta dacă sunteți stângace) sau foarfece mici concepute pentru tăierea unghiilor.

Piliți unghiile, dându-le o formă frumoasă

Piliți unghia în funcție de cum vă place, dar luați în considerare și forma sa naturală. Aveți grijă deosebită pe părțile laterale pentru a împiedica exfolierea unghiei și existența vreun colț ( v-ar putea agăța sau rupe ciorapii). Pentru ca rezultatul să fie perfect fără a vă deteriora unghiile, piliți-le întotdeauna în aceeași direcție și evitați să faceți acest lucru când unghiile sunt ude.

Cele mai citite articole

Există diferite tipuri de pile pentru unghii pe piață, deși experții în manichiură recomandă adesea să nu se folosească cele metalice. Acestea, datorită durității lor, pot duce la deteriorarea unghiilor naturale.

Înainte de a continua, spălați-vă bine mâinile, chiar și cu apă, pentru a îndepărta praful rămas după pilire.

Ocupați-vă de cuticule

Cuticulele unghiilor provoacă întotdeauna mari îndoieli. Ar trebui tăiate? Este suficient să fie eliminate? Cuticula este cea care protejează baza unghiei. Prin urmare, eliminarea acesteia contribuie la înmulțirea șanselor ca unghiile să crească rău sau să apară infecții. Prin urmare, acestea nu ar trebui să fie niciodată tăiate.

Pentru a le face să arate bine, este necesar să hidratați cuticulele cu crema. Este foarte simplu să le hidratați, când vă dați cu cremă pe mâini, insistați la baza unghiei.

 Dacă doriți să le eliminați, aplicați puțină vaselină sau gel pe fiecare unghie și folosiți un băț de portocală pentru a le împinge. Faceți-o cu grijă, pentru a nu vă provoca răni mici care pot fi foarte enervante.

Hidratați-vă bine mâinile

După pilirea unghiilor, hidratați bine mâinile. Lăsați produsul să acționeze și așteptați ca acesta să fie complet absorbit.

Și acum…alegeți-vă manichiură!

Acum trebuie doar să alegeți tipul de manichiură care vă place mai mult. Puteți opta pentru unghii naturale, unghii cu gel, unghii acrilice, unghii de porțelan, manichiură permanentă sau semi-permanentă. Alegerea vă aparține. 

Și nu uitați, înainte de toate, alegeți-vă un kit de unghii de calitate. Intrați pe nailsup.ro și cumpărați-vă kitul potrivit. Spor la lucru vă dorim!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-pasi-de-urmat-pentru-o-manichiura-perfecta-674052/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si