Prima pagină » Secretele pe care franțuzoaicele le știu despre îngrijirea părului

Secretele pe care franțuzoaicele le știu despre îngrijirea părului

Autor: admin
0 comentarii
Secretele pe care franțuzoaicele le știu despre îngrijirea părului

Iată de câte ori trebuie să te speli pe cap, cum trebuie să ți îngrijești părul, tunsoarea și culoarea pe care trebuie să le alegi pentru a avea un look relaxat:

Look lejer, păr puternic și sănătos

Pentru a avea un păr sănătos, plin de culoare și strălucire este recomandat să folosești cât mai des măștile pe bază de ulei sau lămâie dedicate părului.

Tunsoare și culoare

Niciodată o tunsoare nu ar trebui să fie fără volum. Tunde-te astfel încât îți poți plimba degetele prin păr. O tunsoare lejeră este cu mult mai sexy decât una ultra stilizată. În ceea ce privește culoarea culoarea, nu sunt reguli prea stricte. De obicei, femeile preferă variantele ce nu necesită prea multă îngrijire. Astfel efectele de umbră, decolorările, ombre, tonurile cenușii sunt variantele nu numai recomandate, dar și cele preferate.

Breton

Deși bretonul asigură 100% un look franțuzesc, dacă ai părul creț, îți crește neîngrijit sau ai o tunsoare inegală, ar fi bine să nu optezi pentru el.

Volum

De obicei, produsele pentru volum conțin alcool ce usucă foarte tare părul. Îți oferă volum pentru câteva ore, însă îți intoxică scalpul și îți îngreunează părul. Pentru un volum de durată, natural, folosește produse pe bază de trandafiri.

Textura

Un păr sănătos va arăta întotdeauna bine. Încearcă să ai grijă zilnic de el fie că vorbim de pieptănat cu o perie din păr de porc natural sau de aplicarea unor produse de îngrijire ce vor oprii agresiunile externe.

De câte ori ne spălăm pe cap?

Cele mai citite articole

Se spune că franțuzoaicele cu un păr perfect nu își spală foarte des părul. Ei bine așa este. Franțuzoaicele încearcă pe cât posibil să se spele cât mai rar pentru că spălatul excesiv irită scalpul și rărește părul. Spălatul părului o dată pe săptămână ar fi ideal, însă asta depinde și de climat. Poți încerca să-ți detoxifici părul utilizând produse pe bază de sare de mare.

Cum ne spălăm?

Folosește produsele indicate părului tău, șampon, balsam, măști. Pentru a rezista de-a lungul săptămânii folosește un ulei de păr, aplicându-l cu o perie de-a lungul fiului de păr. Trebui să lași produsul să acționeze pe timp de noapte. În timp ce te speli a doua zi, dă-ți părul pe față și pe spate în repetate rânduri pentru a activa circulația sângelui. Asigură-te că înlături bine uleiul din păr prin spălare.

Părul vopsit necesită o îngrijire specială pentru a păstra culoarea și luciul. Produsele indicate sunt cele fără sulfați, silicon, cu un PH acid.

Ce produse ar trebui să folosim în timpul săptămânii?

Cu siguranță produse pe bază de apă de trandafir. Stilizeză părul rapid, oferă volum, conferindu-i o mireasmă divină.

Text: Smaranda Olariu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/secretele-pe-care-frantuzoaicele-le-stiu-despre-ingrijirea-parului-606322/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!