Prima pagină » Sore lansează „Ce faci, fată? „, „un boost” muzical de încredere pentru femei

Sore lansează „Ce faci, fată? „, „un boost” muzical de încredere pentru femei

Autor: admin
0 comentarii

Sore lansează „Ce faci, fată? „, „un boost” muzical de încredere pentru femei

Inspirată din prietenia de o viață, la bine și la greu, pe care o are cu gașca ei de fete, Sore a compus piesa „Ce faci, fată” din dorința de a îndemnă fetele și femeile să-și vadă mai întâi calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsură în relațiile lor.

„Mi-ar plăcea să știu că trailerul, piesa și clipul le fac pe fete să fie mai blânde cu ele însele. Ne grăbim atât de tare să ne vedem defectele, încât ne e mult mai greu să ne apreciem calitățile. Atunci când aveam 17 ani și mi-era jenă să port fuste scurte, pentru că subiectul „celulita” era foarte prezent în discuțiile de la liceu, mama mi-a spus o vorba care se regăsește și în trailerul clipului: Învață să-ți apreciezi și să-ți iubești corpul. În 20 de ani te vei uita la poze cu tine și-ți vei da seamă cât de frumoasă erai de fapt.”, mărturisește Sore care de multe ori în viață a fost trezită la realitate de prietenele și de mama ei pentru a se iubi, cu bune și cu rele.

Cele mai citite articole

Sore a invitat-o pe Erin, fetița ei de aproape 4 ani, să joace în clip rolul ei în copilărie, iar alături de ea, colegele ei de grădiniță să le interpreteze pe prietenele ei atunci când erau mici. Interacțiunea dintre Sore și Erin aduce un plus de sensibilitate poveștii video transmise prin piesa „Ce faci, fată?” și face ca mesajul ei să fie puternic și să sublinieze că încrederea în forțele proprii este o lecție care se predă încă din copilărie. „M-am gândit la fata mea și la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că lucrurile pe care i le repet legate de încredere, vise și valori personale devin din ce în ce mai împământenite în personalitatea ei, așa că eu cred că un adult puternic și bine crescut se conturează, evident, din copilărie. Erin și-a dorit să filmeze, e deja măricică și înclinația ei spre artă este evidentă prin activitatiile zilnice. Eu cred că femeile sunt fetițe în interiorul lor, mă regăsesc atât de mult în Erin încât îmi imaginez că fiecare dintre noi are un eu’ copil în el și se refugiază acolo atunci când îi permite timpul. „, explică Sore.

Deși nerăbdătoare să vină mai repede ziua de filmare promisă de mama ei, Erin s-a dovedit a fi un actor disciplinat, dar și o sursă de emoții suplimentare pentru Sore: „La filmare a fost atât de cuminte și de emoționată încât mi-a fost dificil să gestionez toată situația. Aparent eram foarte organizată și stăpână pe sine, însă recunosc faptul că în cele 2 ore cât au filmat fetițele, am transpirat și m-a luat amețeala. Întâmplător sau nu, la primul cadru după ce au plecat copiii, am semi-leșinat, căzând de pe o bancă. Așa e cu emoțiile, nu te joci. „, glumește Sore care a ales că locație pentru filmarea clipului său Liceul Internațional IOANID pentru a aduce un aer din anii 60 atât prin costumele semnate de Hard Coeur, cât și prin scenografie și locație, liceul fiind într-un vechi palat din București.

11 fete, prietene de o viață cu artista, 7 fetițe, o echipă de producție formată din 10 bărbați și managerul lui Sore, care a fost și asistent de regie în acest proiect, Cătălina Savin, label manager Hahaha Production au filmat timp de 12 ore fix și s-au sincronizat perfect pentru a crea povestea din videoclipul piesei „Ce faci, fată?’. Produsă de Hahaha Production sub labelul MediaPro Music, cu versurile scrise de Sore, muzică făcută de Sore alături de Șerban Cazan, regia semnată tot de Sore și cu producția video realizată de Lucas art film, „Ce faci, fată?” se lansează cu dorința de a lumina percepția femeilor asupra lor pentru a putea genera o schimbare în bine a întregii lumi.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Sore

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/sore-lanseaza-ce-faci-fata-un-boost-muzical-de-incredere-pentru-femei-712007/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si