Prima pagină » Top 8 cele mai bune seriale bazate pe romane de succes

Top 8 cele mai bune seriale bazate pe romane de succes

Autor: admin
0 comentarii

De aceea ți-am făcut o listă cu top 8 seriale care au fost bazate sau inspirate dintr-o carte de succes.

Orange is the New Black

Serialul este bazat pe cartea scrisă de Piper Kerman despre anul petrecut în închisoare de protagonista Piper, care a fost implicată într-o infracțiune cu droguri. În cele șase sezoane ale serialului, Piper explică cum viața îi este schimbată după ce ajunge în închisoare și vede cum spiritul de echipă le ajută pe prizoniere să lucreze împotriva sistemului care le nedreptățește.

Game of Thrones

Urzeala Tronurilor, un serial cu 8 sezoane pline de acțiune, aduc urmăritorul într-o lume fantastică cu dragoni și bătălii pentru a cuceri tronul din Westeros. Cele nouă familii nobile luptă pentru Tronul de Fier și puterea asupra celor Șapte Regate, dar povestea serialului mai urmărește și acțiunea de după Zid unde Rondul de Noapte duce un întreg conflict împotriva iernii și a armatei Regelui de Gheață. Serialul este realizat după cartea Cântec de gheață și foc, scrisă de George R. R. Martin.

Gossip Girl

Misterul produs de anonimitatea naratorului Gossip Girl atrage privitorii să urmărească povestea Serenei în fiecare episod. Pe lângă ținutele extravagante, petrecerile exclusiviste și apartamentele luxoase urmărim partea mai nefericită a unor familii înstărite și problemele unor adolescente din perioada liceului.

The 100

The 100 este un serial scris după seria de cărți ale lui Kass Morgan. După 97 de ani de la un război nuclear, 100 de minori, care au trăit până acum pe stația spațială numită Arca, sunt trimiși cu sarcina de a repopula planeta și de a verifica dacă viața mai este posibilă pe Pământ.

The Handmaids Tale

Cele mai citite articole

Nuvela scrisă de Margaret Atwood a inspirat un serial care este bazat pe folosirea femeilor fertile drept mame surogat pentru familiile bogate, într-o societate unde fertilitatea a scăzut major. Serialul are o concluzie care este mult peste finalul cărții, cu același titlu, și expune viața unei slujitoare tratată drept proprietatea guvernului cu scopul de a ridica nivelul de populație.

Big Little Lies

Povestea celor trei femei cu probleme cauzate în urma unor tulburări emoționale care se implică într-o investigație de crimă este descrisă în serialul Big Little Lies, bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty. Show-ul TV dezvăluie adevărurile din spatele vieților perfecte – căsătoriile, familia și prieteniile – ale locuitorilor din Monterey, California.

Hannibal

Hannibal, psihiatrul, și pacientul lui, care este intrigat de criminalii în serie, dezvoltă o relație care este expusă și în nuvela scrisă de Thomas Harris, după care este bazat serialul Hannibal. Cei doi lucrează împreună pentru a rezolva cazurile celor de la FBI, dar Hannibal devine unul dintre criminalii pe care cei doi îi urmăresc.

Westworld

Serialul SF care este plasat într-un parc tematic din Vestul Sălbatic și care este populat de niște androizi se învârte în jurul celor mai nebune fantezii ale invitaților bogați care plătesc pentru a-și satisface dorințele. Gazda fiecărui android reține toate amintirile androidului precedent, care a murit în corpul gazdei, dar programarea gazdei nu permite ca aceasta să lovească invitații și de aceea îi lasă pe invitați să instige orice conflict, fără pedeapsă.

Citește și:
20 de cărți controversate care au stârnit reacții după publicare

Text: Stirbu Rashida
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/top-8-cele-mai-bune-seriale-bazate-pe-romane-de-succes-664526/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si