Prima pagină » Tot ce trebuie sa stii despre Hoverboard

Tot ce trebuie sa stii despre Hoverboard

Autor: admin
0 comentarii

Dupa cum probabil ti-ai dat seama deja, piata este in prezent inundata de hoverboard-uri de la diversi producatori. Hoverboard-ul este o inovatie a mileniului nostru. Acesta variaza in calitate, confort si pret, desigur. Incepand cu cel mai cunoscut producator „Samsung”, au urmat multe companii mici, precum „Smart Boards UK”, „Mono Rover” sau „Smartway”. In plus, aproape fiecare baterie (cu exceptia contrafacutelor) este oricum de la Samsung. Prin urmare, cuvantul „producator” in acest sens trebuie tratat cu precautie. Prin urmare, intrebarea producatorului nu ar trebui sa influenteze atat de mult. Mai importante pentru decizia corecta sunt urmatoarele puncte:

Masa:

Greutatea unui hoverboard este cruciala pentru doi factori. Pentru unul, un hoverboard putin mai greu poate fi ceva mai bun pe drum. Pe de alta parte, este mai dificil de transportat intre calatorii. Presupunand ca ai mai mult de mers pe jos sau ai un drum lung cu pietris pana acasa, o greutate mai mare a hoverboard „impiedica” transportul. Cu toate acestea, intrucat placile sunt, in general, cuprinse intre 7 si 13 kilograme, acest considerent nu este probabil crucial pentru achizitie, dar cel putin influenteaza decizia cumparatorului.

Viteza:

Cele mai citite articole

Viteza in kilometri pe ora este semnificativa pentru utilitate, dar si pentru distractia pe care o aduce hoverbordul. Sigur: cu cat este mai rapid, cu atat mai bine. Aceste informatii trebuie luate in considerare cu precautie, hoverboard-ul trebuie sa iti acorde siguranta, in primul rand. Asadar, hoverboardurile cu o performanta medie de 10-15 km/h au deja o viteza maxima atragatoare si controlabila. Din nou, depinde de greutatea utilizatorului. Nu lasa viteza sa judece calitatea placii. Daca sunteti pe hoverboard, 7 km / h sunt extrem de distractivi.

Securitate

Ca multe alte mijloace de transport, mai intai trebuie invatat hoverboard-ul. Dar nu iti face griji, multi se simt conectati la placa dupa o singura plimbare. Cu toate acestea, securitatea apare. Deci, ar trebui sa iti iei accesoriile tipice. Incepe cu o casca! O casca te poate proteja impotriva ranilor grave. Prin urmare, cu o casca pur si simplu previi ranirea in zona capului. Astfel, in aceasta categorie poti include si protectia cotului.

Confort

In ceea ce priveste confortul, se poate discuta de doua caracteristici foarte utile. In primul rand, exista diferite huse de protectie pentru hoverboard. Deci partea de plastic a dispozitivului poate fi protejata cu un capac de cauciuc. Ca urmare, dispozitivul nu are zgarieturi si poate fi, de asemenea, modernizat vizual. Fie ca sunt culori diferite, neon sau imprimate cu huse de protectie, esti liber sa iti dai frau imaginatiei, fara nicio limita. De asemenea, exista huse inguste din tesatura durabila, care pot fi usor puse peste umar, iar hoverboard-ul este atat de usor de transportat.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si