Prima pagină » 11 lucruri pe care partenerul nu le va permite în relația voastră dacă este „alesul”

11 lucruri pe care partenerul nu le va permite în relația voastră dacă este „alesul”

Autor: admin
0 comentarii

11 lucruri pe care partenerul nu le va permite în relația voastră dacă este „alesul”

Dacă acesta este „The One”, este important să fii conștentă de lucruri pe cfare acesta nu le face. Sau de lucrurile care lipsesc în relație – în sensul bun.

Cel mai bun mod prin care îți poți da seama că ai găsit partenerul perfec este prin analiza acțiunilor sale în legătură cu tine și cu relația voastră. Dacă acesta dorește să creeze o relație sănătoasă, va încerca să elimine certurile toxice, neînțelegerile și situațiile care nu sunt sănătoase pentru relația voastră.

Iată câteva lucruri pe care partenerul nu le va permite în relație dacă aste Alesul

1. Amenință cu despărțirea

Să crezi că cineva este Alesul înseamnă să nu ameninți cu despărțirea. Trebuie să recunoști că ești implicat chiar și atunci când treceți prin vremuri grele. Acest lucru înseamnă să vă străduiți să comunicați și să vă ascultați unul pe altul, pentru a găsi o cale de mijloc, în loc să vă spuneți lucruri urăte atunci când sunteți nervoși unul pe celălalt.

2. Pune interesele altcuiva pe primul loc

Dacă partenerul tău este Alesul, te va pune pe tine pe primul loc. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți avea vieți separate, în afara relației.

3. Renunță atunci când treceți prin vremuri grele

Chiar dacă vă certați și treceți printr-o pasă proastă, un partener se va strădui să rezolve problemele. Dacă partenerul tău este alesul, va încerca întotdeauna să facă relația voastră să meargă. În timpul perioadelor dificile, acesta nu va renunța la tine sau la legătura dintre voi.

4. Încearcă să te schimbe

Deși este bine să vă ajutați unul pe celălalt în timpul provocărilor pe care le întâlniți și este bine să învățați lucruri noi, partenerul potrivit nu te va forța să faci nimic și nu te va face să te simți rău în legătură cu persoana ta.

Partenerul potrivit te va iubi exact pentru ceea ce ești, cu bune și cu rele. În relația potrivită nu ar trebui să existe agresivitatepasivă sau presiune negativă pentru a te transforma în ceea ce nu ești de fapt.

5. Te lasă să stagnezi

Maturizarea și dezvoltarea în cadrul cuplului înseamnă să vă lăsați unul altuia spațiu, iar partenerul potrivit va știi asta. Partenerul potrivit te va împinge de la spate și te va face să îți atingi potențialul, nu pentru el, ci pentru binele tău. Acesta te va încuraja să încerci lucruri noi, chiar dacă unele lucruri te pot speria.

6. Lasă problemele nediscutate

Cele mai citite articole

Pentru o relație de durată, problemele – fie ele mici sau mari – trebuie discutate. De aceea este foarte important să ai un partener care să asculte atunci când vrei să expui o problemă. Este și mai bine dacă acesta la rândul său îți spune atunci când ceva nu este în regulă.

Partenerul potrivit nu lasă conflictele și problemele nediscutate și nerezolvate. Vor evidenția greutățile, vor lucra împreună cu tine pentru a le rezolva și nu vor lăsa relația să deraieze fără a încerca să o redreseze.

7. Încalcă limitele

Dacă partenerul tău este alesul, nu va încălca limitele impuse de tine. În plus, ăși va proteja propriile granție și îți va spune atunci când le încalci.

8. Îți înșală încrederea

Știi că este Alesul dacă se implică în crearea unei relații bazate pe încredere. Un lucru de care nu trebuie să îți faci griji într-o relație cu acest gen de persoană este încrederea.

Nu îți va trădea încrederea, iar dacă o va face, se va strădui să o refacă. Nu îți va răni în mod intenționat emoțiile, iar dacă o va face, va depune toate eforturile pentru rezolva problema.

9. Lasă relația să involueze

Dacă ești într-o relație care se dezvoltă, partenerul perfect va dori să se implice în progres. O relație ar trebui întotdeauna să se miște înainte, iar dacă partenerul sugerează să faceți pași înapoi – să nu mai stați împreună, de exemplu – poate că nu este cel lângă care să îți petreci viața.

10. Lasă ca lucrurile să devină toxice

Dacă partenerul tău este Alesul, va încerca să mențină o relație sănătoasă, ceea ce înseamnă că toxicitatea – în forma certurilor răutăcioase, înșelatul emoțional etc – vor fi ținute de o parte. În mod clar nu vor apela la nici o formă de abuz – fie ele emoțional sau fizic. Abuzurile nu sunt o formă de comportament pe care să o aibă un partener pe termen lung, în special dacă este vorba de Alesul tău.

11. Te abandonează

Știi că este perfect dacă partenerul tău este o persoană pe care te poți baza – mai ales dacă relația voastră nu este ușoară. O relație este testată atunci când unul dintre parteneri trece printr-o perioadă dificilă. Un partener ar prefera să petreacă timp cu tine atunci când ești fericit și să plece atunci când situația se schimbă. Partenerul potrvit nu te va dezamăgi și nu te va abanona atunci când ai probleme.

Citește și:
7 lucruri care îți vor întări relația cu partenerul tău

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram (@stevie_hendrix)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/11-lucruri-pe-care-partenerul-nu-le-va-permite-relatia-voastra-daca-este-alesul-632777/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si