Prima pagină » 7 moduri prin care îți poți da seama că te vrea doar pentru sex

7 moduri prin care îți poți da seama că te vrea doar pentru sex

Autor: admin
0 comentarii

7 moduri prin care îți poți da seama că te vrea doar pentru sex

Trebuie să fii foarte atentă la acțiunile pe care partenerul tău le face, pentru a nu sfârși dezamăgită. Există totuși o diferență între modul în care bărbații și femeile se gândesc la un viitor împreună. Bărbații care au cu adevărat intenții bune, își fac planuri pe termen lung mult mai greu, în timp ce femeile se gândesc încă de la prima întâlnire cum va evolua relație.

Așadar, cum îți poți da seama că este cu tine doar pentru plăcerile sexuale? Ei bine, iată care sunt semnele la care ar trebui să fii atentă și care îți arată că nu are intenții serioase:

1. Te învăluie cu latura lui romantică

Cu toate ne dorim un partener romantic, pentru că da, romantismul face parte din viața de cuplu. Dar ce faci atunci când îți spune, chiar de la prima întâlnire, că tu ești femeia potrivită pentru el? Ei bine, ar trebui să îl întrebi care sunt calitățile care i-au demonstrat acest lucru. Important este să nu te lași impresionată de vorbe dulci și să petreceți mai mult timp împreună pentru a afla dacă este sincer în tot ceea ce spune.

2. Spune că femeile ca tine nu sunt afectuoase

Nu trebuie să îi declari dragostea partenerului de la prima întâlnire. Iar pentru că nu ești o persoană foarte tandră, asta nu înseamnă că ar trebuie să îți faci probleme. Nu ai nimic de dovedit, mai ales la o primă întâlnire, la care ar trebui să fii relaxată, și cel mai important, să fii tu însăți. Simte-te liberă să închei orice legătură cu o persoană care îți spune că nu ești suficient de tandră, fără nicio altă explicație.

3. Vrea să vedeți un film la tine acasă

Este o mișcare destul de comună pentru un bărbat care vrea doar sex. Poate părea că intenția lui este doar să vă uitați la un film, voi doi, dar după ceva timp, sfârșești în pat cu el. Primele întâlniri sunt mereu intense, deoarece abia vă cunoașteți și vedeți dacă sunteți compatibili, iar din acest motiv primele întâlniri ar trebui să le aveți în afara casei.

4. Se oferă să-ți pregătească cina la el acasă

Pe principiul „netflix&chill’ ar putea fi și acest scenariu. Te gândești probabil că vrea să te impresioneze și de aceea vrea să-ți pregătească cina la el acasă. Da, adevărul este că poate fi foarte romantic și chiar să-ți dea de înțeles că are intenții serioase, însă nu e chiar așa. După o cină foarte bună și câteva pahare de vin, știm și noi ce se întâmplă!

5. Se plânge că fosta iubită l-a neglijat

Cele mai citite articole

Știm și noi că bărbații pot face pe victimele uneori, doar pentru a atrage atenția unei femei. Dar, femeile sunt destul de receptive și nu ar trebui să creadă că atunci când spune că fosta iubită l-a neglijat și că i-a fost foarte greu să treacă peste, chiar s-a întâmplat asta. Iar un bărbat care vorbește mereu despre o fostă iubită, în mod clar, nu este pregătit emoțional pentru o altă relație.

6. Te întreabă dacă vrei să-ți petreci timpul cu el

Un bărbat care vrea o relație fără obligații te va întreba în mod constant dacă vrei să îți petreci timpul cu el. De obicei, asta se întâmplă la el acasă și se sfârșește prin a vă uita la un film, poate chiar în patul lui. Încearcă să setezi anumite limite, înainte de a ajunge la el acasă, sau, de ce nu, chiar la tine.

7. Te sună doar seara

Te sună după ora 21:00 și te întreabă ce faci, iar apoi insinuează subtil că ar vrea să treacă pe la tine. Aceasta tactică se numește, după cum probabil că știți, „propunere fierbinte.’ Întotdeauna un astfel de telefon se va sfârși cu o astfel de propunere. Dacă ai parte de un telefon care sună așa, spune-i că este destul de târziu, iar a doua zi te trezești foarte devreme.

Acum că știi care sunt modurile care îți arată că te vrea doar pentru a-și satisface plăcerea sexuală, îți vei da seama mult mai repede de bărbații de care ar trebui să te ferești, dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Citește și:
3 minciuni pe care oamenii le spun la prima întâlnire

Text: Iulia Brăslașu

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-moduri-prin-care-iti-poti-da-seama-ca-te-vrea-doar-pentru-sex-619277/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si