Prima pagină » 7 semne ciudate, dar adorabile care îți arată că EL este îndrăgostit de tine

7 semne ciudate, dar adorabile care îți arată că EL este îndrăgostit de tine

Autor: admin
0 comentarii

7 semne ciudate, dar adorabile care îți arată că EL este îndrăgostit de tine

Dacă observi că partenerul tău pare mai inconfortabil decât în mod obișnuit, poate fi din cauză că sentimentele lui încep sa fie tot mai puternice. Momentele jenante au un rol important în jocul întâlnirilor. Este cu adevărat special atunci când te îndrăgostești. Își va dori ca totul să iasă perfect și să te impresioneze. Și, atunci când încearcă prea tare și se implică prea mult, devine nervos. Atunci apare situația jenantă!

Așa că, tot ceea ce poți face este să te bucuri de momente așa cum sunt ele. Și dacă și tu simți la fel, poți fi și tu la fel de ciudată. Râzi de aceste momente (într-un mod cât mai natural) și privește asta așa cum este: comportamentul adorabil al cuiva care este îndrăgostit.

Iată câteva semne incredibil de adorabile care îți arată că partenerul tău este îndrăgostit până peste cap, sau cel puțin demonstrează acest lucru.

1. Devine mult prea sentimental

Poate părea exagerat sau ciudat, dar nu este ceva neobișnuit pentru cineva care este îndrăgostit să își arate sentimentele. Deci, dacă partenerul tău înflorește atunci când te vede pentru prima dată în două săptămâni sau devine puțin confuz când îl surprinzi cu o întâlnire drăguță, nu te mira.

Sentimentul de iubire poate fi copleșitor – iar uneori atunci când partenerul te vede după o perioadă lungă de absență, poate începe chiar să plângă de fericire. Este puțin ciudat, dar asta dovedește că are sentimente puternice pentru tine.

2. Este mult prea afectuos în momente nepotrivite

Foarte mulți oameni așteaptă afecțiune atunci când își întâlnesc partenerul, sau când planurile lor nu mai coincid. Așa că este evident de ce sentimentele partenerului tău sunt mult mai puternice în anumite momente nepotrivite.

În acele momente, ei “devin copleșiți de bucurie” și își pot dori o îmbrățișare mare sau un sărut. Îm funcție de situație, aceste gesturi pot fi ușor neașteptate, dar asta arată că ei chiar simt iubirea.

3. Ți-a pus o poreclă

Nu este ceva neobișnuit pentru cupluri să își acorde porecle, ca un mod de a se obișnui. Dacă partenerul tău îți va da o poreclă drăguță, acest lucru poate fi un semn că devine serios în ceea ce vă privește.

Cele mai citite articole

Desigur, dacă nu îți place porecla, poți găsi una care se mulează pe personalitatea ta. Dar întotdeauna este amuzant să apreciezi motivul pentru care diminutivele sunt folosite. Poate părea ciudat, dar este vorba doar despre cât de confortabil se simte cu tine.

4. Te privește într-un mod adorabil

Atunci când partenerul începe să se îndrăgostească de tine, îl poți surprinde în timp ce te privește într-un mod adorabil chiar și atunci când pregătești cereale dimineața, sau îl poți vedea cum începe să se uite la tine din celălalt capăt al camerei în timp ce tu te uiți la un serial. Și poate fi destul de ciudat.

Dar, pentru o persoană care este îndrăgostită, aceste lucruri obișnuite sunt pline de semnificații. Dacă îți surprinzi partenerul în timp ce te urmărește, poate însemna că el te vede atât de interesantă încât poate intra în transă. Destul de drăguț, nu?

5. Vorbește mult mai deschis despre sex

Sexul poate avea momente jenante în orice stadiu al relației, dar în special atunci când doua persoane încep să se îndrăgostească. Odată ce se întâmplă asta, sexul devine un act mult mai profund. Puteți fi mult mai deschiși în legătură cu ceea ce vă doriți și să vorbiți despre ceea ce vă place amândurora – iar asta poate fi chiar bizar. Dar, din nou, este un semn de siguranță/consolare/confort/liniște.

6. Se încurcă în propriile cuvinte

Chiar dacă deveniți mult mai confortabili unui cu celălalt, asta nu înseamnă că sunteți imuni la efectele dragostei. Nu fi surprinsă dacă partenerul tău se încurcă în propriile cuvinte. Oamenii pot deveni nervoși în preajma persoanelor pe care îi respectă, admiră și iubesc. Dacă partenerul tău nu își găsește cuvintele sau pare agitat în preajma ta, această timiditate poate fi din cauză că sentimentele lui față de tine au devenit foarte puternice.

7. Uită ceea ce spune

Nu ar trebui să te mire faptul că bărbații pot să devină nervoși în jurul tău sau să își piardă șirul gândurilor deoarece așa se comportă atunci când sunt îndrăgostiți. Așa că, dacă partenerul tău pare să se blocheze în timp ce povestește – într-un mod incredibil de ciudat – poate fi un alt semn că este îndrăgostit.

Citește și:
5 adevăruri brutale pe care fiecare cuplu trebuie să le știe înainte de a se căsători

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram.com/caro_e_

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/7-semne-ciudate-dar-adorabile-care-iti-arata-ca-el-este-indragostit-de-tine-610666/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si