Prima pagină » Bărbații care au aceste 5 trăsături de personalitate știu exact cum să facă femeile să se îndrăgostească de ei

Bărbații care au aceste 5 trăsături de personalitate știu exact cum să facă femeile să se îndrăgostească de ei

Autor: admin
0 comentarii

Bărbații care au aceste 5 trăsături de personalitate știu exact cum să facă femeile să se îndrăgostească de ei

Bărbații care au aceste 5 trăsături de personalitate știu exact cum să facă femeile să se îndrăgostească de ei

Femeile întâlnesc adesea bărbați care par să aibă tot ce își doresc ele de la un partener. Acești bărbați pot fi amuzanți, inteligenți, independenți și atractivi, așa că acestea își asumă un risc, gândindu-se că și-au găsit într-un final alesul.

Problemele apar atunci când trăsăturile pe care le punem pe lista noastră nu sunt aceleași care sunt esențiale atunci când trebuie să cauți un partener.

Cel puțin nu dacă speri să găsești iubirea adevărată și o relație de lungă durată. Acestea pot fi importante, dar nu sunt cele mai iportante trăsături pe care le poate avea un bărbat, astfel încât femeia să se poată îndrăgosti fără să își assume riscuri și să trăiască fericită până la adânci bătrâneți.

Dacă vrei să găsești iubirea adevărat într-o relație sănătoasă, de durată, caută un bărbat care să aibă una din aceste cinci trăsături dominante de caracter:

1. Dornic să învețe din greșeli

Nu este nimic mai rău decât un bărbat care crede că le știe pe toate – care crede că nu are nimic de învățat despre cum să faci o relație să funcționeze și cum trebuie oamenii să se comporte și, astfel nu este dornic să își schimbe comportamentul. Cu toții venim într-o relație cu un anumit bagaj. Am fost răniți în relații trecute, dezamagiți, frustrați de cât de greu este totul, raportat la așteptările noastre inițiale nerealiste. Toate acestea fac o nouă relație dificiță, dar dacă învățăm din experiențele trecute, le putem face pe cele viitoare să funcționeze.

Bărbații care știu cum să atragă o femeie sunt aceia care învață din greșelile trecute și se comportă diferit în viitor. Caută un bărbat care este pregătit să înceapă de la zero cu tine și să asculte și perspectiva ta cu privire la cum să faceți relația să funcționeze.

2. Atent cu cei din jur

Bărbații de care se îndrăgostesc femeile sunt aceia care sunt îi pun pe alții înainte propriei persoane. Aceștia sunt bărbații care ar rata un meci de fotbal pentru cina de ziua mamei, care ar deschide ușa unei persoane, deși asta ar însemna să lase persoana în cauză înaintea lor la o coadă foarte lungă sau care ar fi dispus să își modifice programul atunci când iubita sau soția ar avea nevoie de ajutor.

Mulți bărbați se pun pe ei înainte, fie din obișnuință, fie din necessitate. Poate că se protejează pe sine. Poate părinții i-au modelat așa. Dar la ce este bun un bărbat cu simțul umorului, dacă nu are capacitatea să se lase pe ei la urmă măcar în unele situații?
Ți-ai dori să fii pe locul doi pentru tot restul vieții?

3. Flexibil

Cele mai citite articole

O caracteristică cheie la un bărbat este flexibilitatea. Zilnic, chiar și planurile cele mai bine organizate sunt ruinate de modul de funcționare al vieții. Iar atunci când planurile se ruinează, toți trebuie să lucrăm împreună pentru a pune lucrurile în mișcare din nou.

Este nevoie de un efort din partea amândurora, dar dacă el înțelege că pot apărea schimbări în programul tău sau situații dificile, atunci știi că este o persoană pe care te poți baza.

4. Cu respect de sine

Nimic nu este mai atractiv pentru majoritatea femeilor decât un bărbat cu respect de sine, care are grijă de el, de spațiul său și de oamenii din jur. Orice persoană își dorește un partener care se prețuiește, care poate respecta câteva reguli simple de îngrijire.

Personal, cred că un bărbat care nu are grijă de el nu o să aibă grijă nici de mine. Oamenii care au respect de sine arată femeilor că vor fi tratate la rândul lor cu respect.

5. Bărbați care își cunosc calitățile

Acești bărbați știu exact cine sunt. Să zicem că ai întalnit bărbatul visurilor tale. E inteligent, amuzant, educat, are un job bun și e drăguț. Dar când realizezi că nu este conștient de aceste lucruri, are deja un minus.

Va trebui să faci o listă de caracteristici în care să incluzi mai mult decât simțul umorului și ochii albaștri. Gândește-te la caracteristicile care sunt cele mai importante pentru tine.

Citește și:
Cele 8 trasaturi ale iubitului perfect

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram (@stevie_hendrix)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/barbatii-care-au-aceste-5-trasaturi-de-personalitate-stiu-exact-cum-sa-faca-femeile-sa-se-indragosteasca-de-ei-623524/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si