Prima pagină » Interviu ELLE: Ava Max, o artistă pe care trebuie să o cunoști

Interviu ELLE: Ava Max, o artistă pe care trebuie să o cunoști

Autor: admin
0 comentarii

Interviu ELLE: Ava Max, o artistă pe care trebuie să o cunoști

Interviu ELLE: Ava Max, o artistă pe care trebuie să o cunoști

ELLE: Cine este Ava Max? Spune-ne mai multe despre tine și despre modul în care ai descoperit pasiunea pentru muzică.

Ava Max: Sunt o artistă/compozitoare care a știut exact ceea ce și-a dorit să facă de la o vârstă fragedă. A fost cu siguranță o binecuvântare și un blestem pentru că am putut să văd atât de devreme cât de dificil poate fi să te faci remarcat și să ajungi unde îți dorești în această industrie. Acestea fiind spuse, a trebuit să lucrez foarte mult pentru a ajunge unde sunt azi și asta nu doar că m-a făcut mai puternică, dar face ca tot ce se întâmplă acum să fie și mai interesant.

ELLE: ”Clap Your Hands” a fost un adevărat succes. Cum ți-a schimbat viața?

Ava Max: Am fost atât de pregătită ca melodia “Clap Your Hands” să fie lansată deoarece asta a reprezentat începutul carierei mele muzicale. După ce a fost lansată am primit telefoane și mesaje de la familia mea din Europa și aici în Statele Unite pentru a-mi spune că au auzit-o în magazine și restaurante. A fost o sentiment minunat!

ELLE: Cum a fost să colaborezi cu Le Youth?

Ava Max: Colaborarea cu Le Youth a fost o experiență minunat. Este atât de talentat!

ELLE: Noul tău single a fost lansat de curând în România. Ce spune melodia asta despre tine? Ce vrei să transmiți prin acest single?

Ava Max: Această melodie este extrem de importantă pentru mine, deoarece toată viața m-am gândit la părerile celor din jur în privința modului în care arăt, gândesc și cânt și am avut nevoie de o melodie care să-mi amintească că nu trebuie să ascult de toate vocile din exterior. Singura voce care contează este a mea. Așa că este important pentru mine ca prima melodie de pe album să anunțe că voi face lucrurile în modul meu.

Cele mai citite articole

ELLE: Ținutele tale sunt fantastice. Care este sursa ta de inspirație? Cum te simți știind că hairstyle-ul tău este cunoscut acum drept “The Max Cut”?

Ava Max: Mulțumesc! Iubesc moda și să ma joc cu diferite stiluri. Nu știu dacă ținutele mele sunt mereu pe placul tuturor, însă mă îmbrac așa cum simt. Pentru mine The Max Cut simboliează că există mereu două părți pentru orice, în special când vine vorba despre personalitatea mea.

ELLE: Ce planuri ai pentru viitor?

Ava Max: Sunt încântată să termin și să lansez albumul meu de debut. De asemenea, abia aștept să am concerte și să cânt pentru noii fani! Am făcut muzică și am lucrat mult în ultimii doi ani, așa că abia aștept să arăt tuturor munca mea.

ELLE: Pe contul tău de Instagram ai scris că oamenii ți-au spus că nu ești suficientă de bună și că nu vei ajunge nicăieri fără a avea o relație cu o persoană influentă și asta doar pentru că ești femeie. Cum este să fii femeie în această industrie? Cum este totul acum? S-a schimbat ceva în ultimele luni?

Ava Max: Este incredibil să vezi atât de multe femei curajoase care își spun povestea, mai ales la Hollywood și în industria de divertisment. S-a întâmplat de-a lungul a zeci de ani, dar oamenii care au făcut rău au început să fie expuși. Este cu siguranță un lucru real și au existat momente în care a trebuit să muncesc de două ori mai multe pentru a demonstra ce știu să fac.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/ava-max-o-artista-pe-care-trebuie-sa-o-cunosti-606857/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si