Prima pagină » 6 semne care îți demonstrează că ai parte de o aventură emoțională

6 semne care îți demonstrează că ai parte de o aventură emoțională

Autor: admin
0 comentarii

6 semne care îți demonstrează că ai parte de o aventură emoțională

Atunci când ești într-o relație, nu te gândești că la un moment dat poți avea parte și de o aventură emoțională, însă acest lucru se poate întâmpla, mai ales când intervine monotonia în relație sau îți dorești altceva de la un partener. 

O aventură emoțională nu include neapărat și un act sexual între parteneri. În același timp, o aventură emoțională poate apărea și atunci când îți este teamă să te implici într-o relație serioasă. 

În ciuda ezitării pe care o avem mulți dintre noi, o aventură emoțională poate veni ca o nouă experiență pentru tine, din care poți învăța destul de multe. Însă, trebuie să fii sinceră atât cu tine, cât și cu partenerul tău deoarece pentru nimeni nu este plăcut să afle că este trădat. 

Iată care sunt cele 6 semne care îți vor demonstra că ești implicată într-o aventură emoțională:

1. Îți dorești să primești validare din partea altcuiva

Dacă ești într-o relație, nu ar trebui să îți dorești să ai parte de validare din partea partenerului, însă dacă el nu este atent cu tine, este normal să cauți sprijinul într-o altă persoană. În cazul în care relația pe care o ai nu mai funcționează și nu mai ești interesantă de partener, este corect atât pentru tine, cât și pentru el, să vă dați seama dacă relația voastră mai poate fi salvată sau nu.

2. Nu îți arăți sentimentele față de partener

O relație ar trebui să se bazeze pe încredere, iar astfel partenerii nu ar trebui să se verifice în mod constant. Dacă îți ascunzi conversațiile pe care le ai cu alte persoane față de partener, ești mereu secretoasă, ștergi anumite mesaje de teamă ca el să nu le vadă, ar putea fi un semn că ești implicată într-o aventură emoțională. Chiar dacă ești reticentă să îi spui adevărul partenerului tău, ar trebui să îți dai seama că e soluția benefică pentru amândoi. 

3. Începi să flirtezi cu un alt bărbat

Cele mai citite articole

Cu toții simțim la un moment dat nevoia de a mai vorbi și cu alte persoane, însă când vine vorba de flirt, lucrurile încep să devină serioase. Când începi să flirtezi, în mod cert ai și anumite sentimente față de acea persoană, vă împărtășiți și anumite detalii pe care partenerul tău nu le știe. Desigur, un flirt poate duce și la o infidelitate fizică sau chiar să te îndrăgostești de acel bărbat, iar din acest motiv ar trebui să stabilești încă de la început anumite limite.

4. Te gândești la un fost partener

O aventură emoțională nu constă doar în a vorbi și a avea o legătură cu un bărbat pe care abia l-ai cunoscut, ci și cu un fost partener. Nu spunem că este rău să rămâi în relații bune cu fostul iubit, însă acea prietenie nu ar trebui să se transforme într-o aventură emoțională. Este o diferență între a simți că ai o conexiune profundă și intensă cu acea persoană și a păstra o relație de prietenie. 

5. Ai sentimente pentru altcineva

Dacă începi să ai sentimente și pentru altcineva în afară de partenerul tău, este posibil să fii implicată într-o aventură emoțională. Ne putem simți atrași de altcineva în diferite momente ale vieții noastre, chiar și atunci când suntem într-o relație. Dacă și tu ești într-o situație similară, probabil că te întrebi cum anume ar trebui să acționezi. Ei bine, ar trebui să alegi acea persoană cu care ești compatibilă din punct de vedere emoțional.

6. Acel bărbat îți împărtășește sentimentele

Nu poți controla sentimentele pe care le are o persoană față de tine, însă poți decide până unde poate merge relația dintre voi. Dacă ai o aventură emoțională, iar bărbatul pe care îl placi îți împărtășește sentimentele, abia atunci apare o adevărată problemă. Chiar dacă alegi să continui sau să te îndepărtezi de el, partenerul tău actual ar trebui să știe adevărul, chiar dacă este dureros și îl poate răni. 

Citește și:
Nu ți se poate întâmpla? 5 situații de criză în cuplu! Sigur te vei lovi de ele

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/6-semne-care-iti-demonstreaza-ca-ai-parte-de-o-aventura-emotionala-717115/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si